2777
2789
عنوان

بنظرتون کار درست من میکنم یاجاریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2187 بازدید | 109 پست
اره نظر خودمم همینه اما چرا باززز بعد 4سال بازم احترامش دارن و براشون تکراری نی خیلی عجیبه

دوست عزیزم من دوازده ساله عروس یک خانواده ام و همسرم جز مردهایی که نمی تونه از خانواده جدا شده در هفته پنج روز منزل پدر همسرم هستم واقعا برای حضورم لحظه شماری می کنن منم خیلی دوستشون دارم البته که مشکلاتی هست ولی اگر احترام باشه در هر دو طرف و صد البته گذشت روابط مثل یک خانواده میشه ببخشید طولانی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یچی دیگه بهت بگم تو عقدی و الان تو عقد خیلی حساسیتا پیش میاد جاری هم داره سعی میکنه باهات صمیمی نشه در ظاهر ولی از داخل داره میسوزه تورو ک میبینه پس کاااملا رویه بیخیالی پیش بگیر این فقط میخاد تورو حرصت بده تو عادی باش خودت باش خانواده شوهرتم اونی ک باهات خوبهتوام خوب باش اون هم ک نیس ب جهنم‌تحویل نگیر

ببین استارتر این تجربه ۲۵ سال زندگی مادر منه هیچ وقت هیچ وقت انقدر محبت به فامیل شوهر نکن که بعدا بدی بهت کردن خودت رو احمق بدونی مادر من چند سال خونه مادربزرگ من عمه ها و عمو هام رو بزرگ کرد نون پخت ظرف شست جارو کرد خلاصه هر کاری کرد براشون طوری که مادربزرگ پدر بزرگم همش تعریف مادرم رو میکردن بعد چند سال مادربزرگم جالا جوری مامانم رو چزونده که مامانم فقط چند روز گریه میکرد گفت س‌پردم دست خدا حرفاشون

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
م متاسفانه منی ک کار میکنم باجازیم ک کار نمیکنه هیچچچچ تفاوتی بینمون نیس من زورم میگیره

شما که ماهی 2بار میری از کجا میدونی جارین اونجا کار میکنه یا نه 

فقط یادت باشه با این روش به جایی نمیرسی 

خانواده شوهر خانواده عروس حساب میشن محبت هم محبت میاره دوری هم دوستی نمیاره دوری بی محبتی وبی تفاوتی میاره

تكراري يعني چي؟

مگه لوازم خونه اين تكراري بشين؟

من فقط ميدونم وقتي با خانواده شوهر خيلي كم رفت و امد كني كم كم حذفت ميكنن، حتي مهموني و مراسم و... رو هم ممكنه اصلا نفهمي . همه هستن الا عروسشون🙁

ببین این که میگن دوری و دوستی برا مادرشوهرایی ک چشم دیدن عروس ندارن فک کنم خانواده همسرت اینجوری نیستن جاریتم حتما خوبی دیده که هی میاد

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

به عنوان کسی که سالهای زیادیه ازدواج کرده ،رفت و امد زیاد نباشه ،ولی همیشه اراسته و  با روی خندون و مودب باش ،و  هییییببیچ چیز و هیییببببچ کسی رفتارش برات مهم نباشه(کور ،کر ،لال)

........دین من انسانیت است.........

خب خداروشکر کن کار ب کارت ندارن بهتر دوریو دوستی والا منی ک چند ساله ازدواج کردم اینو بهت میگم سجده شور بجا بیار ک کاری باهات ندارن 

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐