2777
2789
عنوان

بنظرتون کار درست من میکنم یاجاریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2187 بازدید | 109 پست
ارع پس مثل همیم خخخ

عزیزم ب نظرم تا وقتی ح.م.ا.ا.ی کنن عزیزا ی دفعه ک نکنن همه چیزا یادشون میره، به همین خاطر از همون اول هرجور خودت احساس آرامش داری رفتار کن ی رویه داشته باش

اونا ک اره همش متلک میگن ک عجب بلاخره دیدیمت.فلان اماخودم حس میکنم دورترباشم بصلاحمه

خب عزیزم وقتی اینجوری میگن توهم برو غاطیشون عین اون شاید دوس دارن ک اونو اینجوری بهش رو میدن هی میره پس توخودت نمیری عشقم توهم برو خب بابا دنیا دوروزه خوش باشید

اززندگیم لذت میبرم"قانون جذب♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هرخانواده ای یجور اخلاق دارن خانواده شوهر من شاید براشون تکراری شم

از پستات حس میکنم که منتظر تاییدشونی یه جورایی و یه سری کارا رو که انجام میدی منتظری ازشون بازخورد مثبت بگیری مثل وقتی که کار کردن خودت و کار نکردن جاریت یا رفت و امدتون رو مقایسه کردی . انشالله همیشه خوشبخت باشی ⁦♥️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اونا ک اره همش متلک میگن ک عجب بلاخره دیدیمت.فلان اماخودم حس میکنم دورترباشم بصلاحمه

حست اشتباهه امتحان کن .یکم بیشتر برو خونشون یاباهاشون تماس بگیر یکم رفتار صمیمانه تری باشون داشته  باش دوری الانت ازشون توی زندگی ایندت تأثیرمیزاره وشاید باعث دلخوری شوهرت هم بشه اینجورک میگی خانواده ی بد خلقی هم نیستن پس حق دارن ک شماروبیشتر ببینن ومثل  غریبها نباشید باید قبول داشته باشید ک از موقعی ک عقد کردید ایناخوانواده ی شماهستن اگه یکم  دیدتونو عوض کنید راحت تر کنار میاید 

ما تا ❤️خدا❤️رو داریم غم نداریم❤️خداوندا تورو بحق اهل بیتت قسم هوامونو داشته باش🙏🙏