2777
2789
عنوان

ذکر یا موسی بن جعفر برای نجاتمون

196 بازدید | 7 پست

خانوما ۷۰۰۰۰تا یا موسی بن جعفر تا لحظه تحویل سال 

هرکی مایله اعلام کنه باهم بخونیم هرچن تا که میتونید برای نجاتمون سلامت عزیزامون

بسم الله

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

۵۰۰

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله همگی حاجت روا شید دوستان

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

فقط ۴ نفر شرکت کننده!

عزیزم هنچین گفتی بیا تاپیک منو بخون کلی کاربر مشتاق😐

فکر کنم کلا امار نی نی سایت اومده پایین تقصیر من و تو نیست 

من چند ماه پیش تاپیک صلوات زدم رفت تو داغ ترینا 

الانم که اینه وضع 

فقط ۴ نفر شرکت کننده! عزیزم هنچین گفتی بیا تاپیک منو بخون کلی کاربر مشتاق😐 فکر کنم کلا امار نی نی ...

من نگفتم کلی کاربر مشتاق

گفتم التماس نکن

الان من اگه التماس میکردم مطمئن باش الکی میگفتن میخونن ولی نمیخوندن

الان تو امضات زدی زیارت عاشورا

من واقعا عذاب وجدان میگیرم ولی نمیتونم بخونم چون بچه کوچیک دارم اصلا نمیذارن

من خودم ایت الکرسی میخونم چون حفظم حتی سر ظرف شستن هم میخونم

من نگفتم کلی کاربر مشتاق گفتم التماس نکن الان من اگه التماس میکردم مطمئن باش الکی میگفتن میخونن ول ...

اره نگفتی کاربر مشتاق گفتی مشتاقانه!!

همش ۴نفر !

از دست تو

بی خیال لابد امار سایت اومده پایین 

ولی یکی تاپیک ختم صلوات زد باور کن تا صفحه ی ۳۰ رسیده بود!!!

تاریخ درج تاپیک  هم دیروزش بود!!

مردم شانس دارند