2777
2789
عنوان

ماه های اول بارداری بیاید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 178 پست
فقط همون ۱۷ اسفند که جواب آزمایش گرفتم و گفتن مثبته رفتم مطب خودش سونو کرد و گفت مشکلی نیست و گفت یک ...

۱۱ هفته تمام تا پایان ۱۳ هفته غربالگری اول شامل سونو و آزمایش خونه

هر چی خدا بخواد به خدا اعتماد کن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خداروشکر خیلی میترسم اولین بارداریمه بعد 2 سال 

انشالله خیره دوستم نگران نباش .فقط از شانس ما هم تعطیلی زیاده وهم این مریضی کلا کلافم کرده دیگه 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
خب خداروشکر خیلی میترسم اولین بارداریمه بعد 2 سال 

ای جونم نگران نباش استراحت کن چیزی پیش نمیاد فقط بهداشت بری حتما .برا منم دعا کن چندتا سقط داشتم این سری بچه م بمونه

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
من به دکترم گفتم گفت هیچی نمیخواد ازمایش حتی گفت فقط برا غربالگری برو سونو بده؟؟؟ نمیدونم چیکار کنم

چرا لزمایش تیروعید واجبه ماه اول

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
کنترل چربی قند تیروئید  عفونت برو جایه ما رایگان حالا برو بهداشت شاید ماله شمایم رایگان باشه حت ...

حتما به شوهرم میگم ببرتم 

مامانای مهربون برا سالم بدنیا اومدن نینیم یه صلوات میفرستید ممنونم
نه خواهش می کنم اگر چیزی رو بلد باشم خوشحال میشم که جواب بدم سوالاتونو، اگرم فکر می کنین با دکترتون ...

ممنون نه راحتم این بار مریض آخر بودم وخیلی عجله داشت اینطوری شد وگرنه دوساله تو اقدامم و تحت نظرشون

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

من چهارده هفتم 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
وای بچه ها کسی تو این وضعیت سونوگرافی رفته یا ازمایشگاه؟

من 15 هم رفتم سونو غربالگری