2777
2789
عنوان

ماه های اول بارداری بیاید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 178 پست
امان از بی شانسی حالا منکه مشهد زندگی میکنم منو نمیبره زوره

دقیقا شانسه ک خوشبختی میاره 

ای بابا تو از منم بد تری ک خواهر😂😂

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا دور از جونت باز خداروشکر خونه و ماشین داری ب کسی محتاج نیسی

اره قربونه خدا برم خدا بیامرز بابامو یه خونه 50متری با یک پراید که باهاش کار میکنم تو اسنپ سرویس مدرسه کار میکنم زندگیم راه میبرم خدا خیلی هوامو داشته مرگ به چشمم دیدم ولی خودش شفام داد یکبار خونه م منفجر شد منم تو خونه فقط موهام سوخت در حد خودم خوش شانسی م دارم بدبیاری دارم البته انتخاب م درست نبود از رو دلسوزی بود

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
اره قربونه خدا برم خدا بیامرز بابامو یه خونه 50متری با یک پراید که باهاش کار میکنم تو اسنپ سرویس مدر ...

عزیزم خدا رحتمش کنه عیبی نداره غصه نخور منم مث تو انقد گفتن مظلومه فلانه گناه داره دلشو بشکنی قبول کردم و الان هیچ کدوم از اونا ک مجبورم کردن نیستن ببین زندگی منو 

تو همه زندگیا مشکلات هست اما از رو دلسوزی انتخاب کردنو گول طرفو خوردن باعث میشه ادم هی حرص بخوره

خدا پشتته دلت گرم باشه مشکلاتتم دونه دونه حل میشه عزیزم

عزیزم خدا رحتمش کنه عیبی نداره غصه نخور منم مث تو انقد گفتن مظلومه فلانه گناه داره دلشو بشکنی قبول ک ...

دمت گرم حرف منو میزنی اول همه می گفتن مخصوصا خواهرم واای مریم عروس بشه میریم دنبال جهاز خریدن مجلس رفت وآمد میکنیم دل به منو به هوس انداختن الان میگن تصمیم مریم اگه حرفی میزدیم مریم ناراحت میشد فقط الان غر میزنن میگن مقصر تویی تو میتونی مرد تو رام کنی 

دمت گرم حرف منو میزنی اول همه می گفتن مخصوصا خواهرم واای مریم عروس بشه میریم دنبال جهاز خریدن مجلس ر ...

اره عزیزم فک فامیل منم همینن منو همچیین تشویق کردنو از خوبیای الکیش گفتن ک نگو

الان برعکس شده همششش از بدیاشو میگنو میگن خودت خاستی 

هه جالبه

اره عزیزم فک فامیل منم همینن منو همچیین تشویق کردنو از خوبیای الکیش گفتن ک نگو الان برعکس شده همششش ...

خخخخخ همچی روش قسم میخوردن نادید گفتم عجب بختی گیرم جلسه ها اول مظلوم نما همه تعریف میکردن ولی الان ....

واقعا چه جالب زندگی مون مثل هم 

خخخخخ همچی روش قسم میخوردن نادید گفتم عجب بختی گیرم جلسه ها اول مظلوم نما همه تعریف میکردن ولی الان ...

عزیزم خهخهخ 😂😂

الهی ک آیندمون قشنگ باشه مهربون😍

بخدا کلی رفیق دارم ولی تنهام حتی خونه خواهرم نمیرم دل مرده شدم روز مرد روز زن روز ولنتاین روز تولدم ...

وای عزیزم خدا به دلت ارامش بده و به شوهرت عقل 

مامانای مهربون برا سالم بدنیا اومدن نینیم یه صلوات میفرستید ممنونم