2777
2789

۳۰ سالمه مجردم قدم ۱۶۹ از ۲۷ شهریور رژیمم ۲۷شهریور وزن کردم ۹۵کیلو بودم دوهفته پیش ۸۹ بودم هم رژیم دارم هم روزی ۷کیلومتر پیاده روی خسته شدم هنوز خودمو وزن نکردم نمیدونم تو دهبته چندکیلو شدم لباسام که بهم گشاد شده مامان بابام میگن خیلی جمع و جور شدی وزن هدفم ۷۰ چقدر اضافه وزن بده ۲۵ کیلو اضافه وزن داشتم بنظرتون این دوهفته که وزن نکردم چندکیلو کم شدم 😭😭😭😭خسته شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با قد ۱۷۱ وزنم ۵۶ هست

و یک زایمان هم داشتم

در تمام عمرم هرجا رفتم همه گفتن چه هیکل قشنگی داری

اما خیلی مریضم

معده ام مشکل داره رحمم مشکل داره

هزار و یک درد دارم

اگر دردت فقط چاقیه با رقص اوکیش کن

مطمئنا پیشرفت خوبی داشتی

یه خانم چاقی که ورزش می کنه و به فکر تغییر هست بسیار بهتر از یه خانم لاغره که تحرک نداره و چرت و پرت می خوره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

من همین الان تاپیک زدم راجبش منم یه هفته ست رژیم سفت سخت سروع کردم البته بدون ورزش نهایت بچم و پیاده ببرم پارک ۷۷ بودم الان رفتم ذو ترازو ۷۴ بودم هفته های اول آدم خوب وزن کم میکنه آب بدنم کم میشه البته من سعی میکنم روزی ۶ لیوان آب بخورم توی رژیم باید و باید صبر داشته باشی نتیجه اصلی و واقعی دو ما ه بعد میبینی اونوقت حس رضایت بخشی از خودت داری

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اره واقعا رژیم داشتن سخته 

منم‌خیرسرم چن روز دارم رعایت میکنم  خیلی دیگ‌خودمو ول کرده بودم 

من‌کلا مدلم تپله لپیم‌وبازو دارم یعنی از اونام ک ۵۰کیلوم باشم‌ببینی میگ‌بهت ۶۰میخوره

من باید ۶کیلو بیام‌پایین ولی واقعا نخوردن بده خخ  ولی این وزنه میاد پایین همرو میشوره میبره وحالتوخوب میکنه 

شماهم‌ماشا الله خیلی خوب کم کردی همین روند رو برو بزودی ب هدف میرسی

الان حتما ۸۶ایناشدی

من با قد ۱۷۱ وزنم ۵۶ هستو یک زایمان هم داشتمدر تمام عمرم هرجا رفتم همه گفتن چه هیکل قشنگی داریاما خی ...

شما فکر کنم کمبود وزن داری دیگه این وزن برای این قد خیلی کمه زیادی لاغر 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

کاری نداشته باش چقدر کم کردی اصلا فکر کن نیم کیلو کاهش داشتی ولی لطفا ول نکن تویه این دوره زمونه دیگه 95 غول حساب میشه دختر. لباسا همه سایز کوچیک شدن همه ظریف شدن من با وزن 70 هنوز دارم رژیم میگیرم. به فکر آینده کاری و اجتماعیت باش باید تویه لباس خوش فرم باشی