2777
2789
عنوان

ماه های اول بارداری بیاید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 178 پست
منم 7هفتمه البته باید 8،9هفته باشم آخرین پری 5بهمن بود باید دکتر بری آزمایش بدی من شیاف آمپول میزنم ...

عزیزم شما چند وقت بعد سقطت باردار شدی؟؟

علت سقط اولت چی بود ؟؟

چون خودمم سقط داشتم میپرسم😔

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس شما غربالگری رفتین؟

اره 15 هم رفتم 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
حتما به شوهرم میگم ببرتم 

صبح اول شوهرت با قولنامه خونه با قبض بره به منشی ش بگه میخوام پرونده درست کنم بعد طبق آدرس خونه تون مثلا میگه اتاق 3ماله محدوده شمایه وقت میگیره بعد شما میرین البته باهم برسم مشکل نیست چون این روزا خیلی خلوته نیاز به وقت نیست حتما مدارکت ببر 

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
سلام خانوما من سه روز از موعد پریودم میگذره اما پریود نشدم کمردرد هم دارم مثل موقع ای ک می‌خوام پریو ...

انشاا... هستی فرا بیبی چک بزار انشاا... مثبته

مامانای مهربون برا سالم بدنیا اومدن نینیم یه صلوات میفرستید ممنونم
شلوغ نبود؟من امروز رفتم سونوگرافی خیلی شلوغ بود کرونا نگیریم یوقت

نه من هشت صب نوبت داشتم اولین نفر رفتم تو زود دراومدم اومدم

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
عزیزم شما چند وقت بعد سقطت باردار شدی؟؟ علت سقط اولت چی بود ؟؟ چون خودمم سقط داشتم میپرسم😔

آخرین سقط م برج 4 بود پوچ شده بود دوماه تو اقدام بودم 5بهمن آخرین پری بود

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤