2777
2789
عنوان

چیکار کنم قلبم آروم شه

91 بازدید | 5 پست

همش اضطراب دارم واسه همه چی. هر جا میرم استرس دارم. هر کار میکنم نگرانم. 

کلاسی چیزی میخوام برم شب قبلش خوابم نمیبره از استرس

بعضی وقتا انگار داره قلبم میاد تو دهنم سکته میکنم.

لطفا نگید برو پیش روانشناس اگه راه دیگه ای میدونید بگید

به خودت سخت میگیری 

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

متاسفانه منشا بیشتر استرسا از سمت خانوادست 

همه چی به خودت بستگی داره 

تا خودت نخوای هیچ حرفی آرومت نمیکنه

فقط به این فکر کن هراتفاقی که باید بیفته میفته وتوفقط الکی خودتو مریض کردی

خیلی از خودت مراقبت کن چون استرس منبع بیشتر بیماریهاست 

سن که بالاتر رفت میبینی هیچی ارزش حتی یک ثانیه استرس و نداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این استرس نیست اضطراب اجتماعیه.

من ترم های اول دانشگاه که بودم وقتی سر کلاس میخواستم سوال بپرسم قلبم تند میزد دستام میارزید صدام میلرزید خیلییی بد بود. دیگه خودمم خسته شده بودم از این همه اضطراب بی دلیل. کم کم سعی کردم سر کلاسا سوال بپرسم. خیلی برام سخت بود ولی تنها راهیی که ب ذهنم میومد همین بود. دو ترم طول کشید تا اوکی شدم. الان بی مشکل سر کلاسای شلوغ سوال میپرسم. موقع سوال پرسیدنم اصلا به ذهنم نمیاد که استرس دارم یا نه 

ببین منم اینجوریم یه کاری کردم یکمی بهتر شدم یه دفتر بردار یا گوشی بنویس اضطراب هات و بگو از خدا کمک بخواه دردل کنه بگو خدایا خودت بهم آرامش بده بگو می دونم تنها نیستم یکی هست که همیشه به فکرمه تو سختی ها تنهام نمی زاره قبل اینکه جایی بری راجبش بنویس خلاصه هر چی تو دلته بنویس خیلی بهتر میشی 

سلام رفقا