برای صدای قلب یا قبلش برای دیدن ساک نرفتین سونو تا الان؟ من مامانم هیچ علائمی نداشتن برای بارد ...
فقط همون ۱۷ اسفند که جواب آزمایش گرفتم و گفتن مثبته رفتم مطب خودش سونو کرد و گفت مشکلی نیست و گفت یک ماه دیگه بیا فقط قرص نوشت.میترسم زمان غربالگری بگذره و یادش بره بهم بگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط همون ۱۷ اسفند که جواب آزمایش گرفتم و گفتن مثبته رفتم مطب خودش سونو کرد و گفت مشکلی نیست و گفت یک ...
خب پس نی نی هست خیالت راحت، فکر نمی کنم یادشون بره ، احتمالا ۴،۵ هفته بودین که رفتین تا یک ماه بعدش حداکثر ۹ هفته میشه که انشالا همون موقع بهتون میگن که برای غربالگری چکار کنید، تاریخ مراجعه بعدیتون کیه؟ و چند هفته میشه؟
سلام خانوما من سه روز از موعد پریودم میگذره اما پریود نشدم کمردرد هم دارم مثل موقع ای ک میخوام پریود بشم این ماه هم اقدام زیاد داشتم شب تخمک گذاریم و یک شب قبل اون هم پشت سرهم اقدام داشتم بنظرتون ممکنه باردار باشم؟؟
ببخشید هی سوال می پرسم استرس گرفتم بس که دکتر باعجله معاینه کرد نتونستم چیزی ازش بپرسم
نه خواهش می کنم اگر چیزی رو بلد باشم خوشحال میشم که جواب بدم سوالاتونو، اگرم فکر می کنین با دکترتون راحت نیستین و اجازه نمیده سوال بپرسین دکترتون رو تا اولشه تغییر بدین چون به ارامشتون خیلی کمک می کنه