2777
2789
عنوان

ماه های اول بارداری بیاید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 178 پست
برای صدای قلب یا قبلش برای دیدن ساک نرفتین سونو تا الان؟ من مامانم هیچ علائمی نداشتن برای بارد ...

فقط همون ۱۷ اسفند که جواب آزمایش گرفتم و گفتن مثبته رفتم مطب خودش سونو کرد و گفت مشکلی نیست و گفت یک ماه دیگه بیا فقط قرص نوشت.میترسم زمان غربالگری بگذره و یادش بره بهم بگه

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش چی هست؟

کنترل چربی قند تیروئید  عفونت برو جایه ما رایگان حالا برو بهداشت شاید ماله شمایم رایگان باشه حتما فردا صبح با قولنامه خونه شناسنامه با قبض امتیازات ببر پرونده درست کن واجبه باید از قبل از بارداری درست میکردی حالا نکردی اشکال نداره فقط زود برو آزمایشات بگیر خیالت راحت باشه

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
منم گاهی یکم دل درد داشتم شبیه درد پریودی ولی کم بود الانم خیلی کمتر شده دکتر گفتن اگر طولانی نیست و ...

نه مدام نیست کمه پس طبیعی خیالم راحت شد

مامانای مهربون برا سالم بدنیا اومدن نینیم یه صلوات میفرستید ممنونم
فقط همون ۱۷ اسفند که جواب آزمایش گرفتم و گفتن مثبته رفتم مطب خودش سونو کرد و گفت مشکلی نیست و گفت یک ...

خب پس نی نی هست خیالت راحت، فکر نمی کنم یادشون بره ، احتمالا ۴،۵ هفته بودین که رفتین تا یک ماه بعدش حداکثر ۹ هفته میشه که انشالا همون موقع بهتون میگن که برای غربالگری چکار کنید، تاریخ مراجعه بعدیتون کیه؟ و چند هفته میشه؟

سلام خانوما من سه روز از موعد پریودم میگذره اما پریود نشدم کمردرد هم دارم مثل موقع ای ک می‌خوام پریود بشم این ماه هم اقدام زیاد داشتم شب تخمک گذاریم و یک شب قبل اون هم پشت سرهم اقدام داشتم بنظرتون ممکنه باردار باشم؟؟

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان
خب پس نی نی هست خیالت راحت، فکر نمی کنم یادشون بره ، احتمالا ۴،۵ هفته بودین که رفتین تا یک ماه بعدش ...

۱۷ فروردین هست .ولی میخوام زودتر برم....یا صبر کنم همون ۱۷ام؟؟؟ 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
ببخشید هی سوال می پرسم استرس گرفتم بس که دکتر باعجله معاینه کرد نتونستم چیزی ازش بپرسم

نه خواهش می کنم اگر چیزی رو بلد باشم خوشحال میشم که جواب بدم سوالاتونو، اگرم فکر می کنین با دکترتون راحت نیستین و اجازه نمیده سوال بپرسین دکترتون رو تا اولشه تغییر بدین چون به ارامشتون خیلی کمک می کنه