2777
2789
عنوان

با شوهر بی شعور چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 51 پست
دیگه گذشته حقت وازحلقومش بکش بیرون دیگه هم براش کارنکن

گفتم پولم حرومت نخاستم

اونم جنی شد اینارو گف😭😭😭اخه همیشه میگف اتو کن از ۱۰۰۰ تومن برات حساب میکنم الان اومده میگه از ۸۰۰ حساب میکنم بیسشعور

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

اگه از اون مرداییه که جیب اون عین جیب خودت میمونه و هر خرج معقولی بخوای میتونی بکنی بدون اینکه نه بیاره کارت خوب نبوده که با جیزایی که گفتی بعیده اینجور باشه. اما اگه اینجوری نیست عین خیالت نباشه. پولتو بگیر و یه لبخند ژکوند هم بزن. اصلا یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه. اونقدر بگه تا خسته شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نمی دونم در جواب کسی ک ب زنش میگه سگ چی باید گفت 😐😐😐 خدا کمکت کنه 

خدا کمک نمیکنه

فقط میخاد عذاب بکشم

یک درصد هم نمیتونم دوسش داشته باشم ازدواجمم اجباری بود

۳۱ سالشه بچه نیس ک دندون رو جیگر بزارم خیر سرش تحصیلکرده هم هس  هیچوقت فکر نمیکردم تحصیلکرده ...

خوب بایه بار نمیتونی قهر کنی خونه پدریت الان بهترین روش اینه پولتو بگیری چون عمدا اینو گفته بهت بر بخوره پول نگیری بعدشم باهاش جوری رفتار کن پشیمون بشه بیاد معذرت خواهی اما باز رو نده 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
خوب بایه بار نمیتونی قهر کنی خونه پدریت الان بهترین روش اینه پولتو بگیری چون عمدا اینو گفته بهت بر ب ...

عزیزممیگه ازدواجش اجباری بوده. اون پدر مادر اگه پدر مادر بودند که این بنده خدا رو زوری شوهر نمیدادن

گفتم پولم حرومت نخاستم اونم جنی شد اینارو گف😭😭😭اخه همیشه میگف اتو کن از ۱۰۰۰ تومن برات حساب میکن ...

هرچی داد بگیر بگو من دیگه نیستم اگه نگیری پروتر میشه

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
عزیزممیگه ازدواجش اجباری بوده. اون پدر مادر اگه پدر مادر بودند که این بنده خدا رو زوری شوهر نمیدادن

خوب ازدواجش زوری بوده اما ادامه زندگی باهمچین ادمیکه ایشون دلشون پرازش که زوری نیست شاید اون موقعه بخاطر موقعیت کاری ایشون تحصیل زور کردن به دخترشون اما الان تو زرد ازاب درامده دلیل نمیشه راه برگشت نباشه اگه بخواد قهر کنه

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
خب با بد دهنی و دعوا چیی میش نمیره من سر کار میرفتم ماهی جهار تومن یه  سال پیش حقوقم بود کارتم ...

عزیزم شما میگی شوهرت عوضی نیست. پستای بالا رو بخون چه حرفایی زده به استارتر. ببخشید شوهر ایشون عوضیه. نسخه شما به کارش نمیاد

نمیدونم چی بگم شوهرت بد دهنه من خودم خیلی کارای شوهرمو راه انداختم تمام حسابداریش با من بود یه مدتم تو شرکتش منشیش شدم از صبح میرفتم تا ۱۱ شب ولی هیچ وقت ازش دست مزد نخواستم به نظرم بین زن و شوهر این حرفا معنی نداره ولی شما که برات مهمه دیگه کمکش نکن

عزیزم شما میگی شوهرت عوضی نیست. پستای بالا رو بخون چه حرفایی زده به استارتر. ببخشید شوهر ایشون عوضیه ...

بابا دعوای زن و شوهری دیگه

یکی اون گفته ده تا اون 

بچه دارند ها تو رو خدا ترغیب به قهر و طلاق نکنید 😞

اونا اسمش روشه فیلم معلومه زندگی واقعی اونجور نمیشه  

خیلی ناراحتم 

میدونی کلا تو مجردی هم همش سرم تو کتاب و درس بود 

خیلی مثلا به خودم حال میدادم کلاس هنری میرفتم 

اصلا عشق و تجربه نکردم 

بعدشم که با راهنمایی پدر خدا بیامرزم یه ازدواج سنتی با ۱۱ سال اختلاف سنی 

مرد خوبیه مشکلی نداریم اما عشق و عاشقی نداشتیم اصلا مثل من نیست 

خودش میگه همه مردا مغررورن اما من دیدم مردایی که همش زناشونو میبوسن جلو مردم یه حس خوبیه اما شوهر من انگاری تهران سال ۴۰ هست بی احساس زمخت

خیلی اشتباه کردم 

کاش حتی چش چرون بود اما با شور و شوق و دلفریب بود

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
واقعا نمی دونم در جواب کسی ک ب زنش میگه سگ چی باید گفت 😐😐😐 خدا کمکت کنه 

خدا کمک نمیکنه

فقط میخاد عذاب بکشم

یک درصد هم نمیتونم دوسش داشته باشم ازدواجمم اجباری بود

چرا جور جاری به اون.چکار داره

اولش اتو کردن با اون بود

قهر کرد رفت شوهرم اوددش من اتو کنم

اولین بار نیس ک بحثمون میشه

اگه اون میموند سر زندگیش منم مجبور نبودم اتو کنم