2777
2789
عنوان

با شوهر بی شعور چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 51 پست
خیلی ناراحتم  میدونی کلا تو مجردی هم همش سرم تو کتاب و درس بود  خیلی مثلا به خودم حال می ...

نگو دختر خوب چشم چرونی کم چیزی نیستا 

عاشقانه ترین ازدواج ها هم بعد مدتی عادی میشه تازه مگه تو مطمئنی کسایی که توی جمع خیلی عاشقانه رفتار میکنند ظاهر سازی نیست یه مدت اصلا فیلم و رمان عاشقانه را بی خیال شو بجاش کتاب های رواشناسی زوجین بخون  برا بهتر شدن زندگیت تلاش کن.

عزیزم شما میگی شوهرت عوضی نیست. پستای بالا رو بخون چه حرفایی زده به استارتر. ببخشید شوهر ایشون عوضیه ...

گلم زندگی مشترک هم میدون جنگ نیست نسخه میپیچی برای خودت ...اینجوری باشه معامله هس ...نمیگم مول نگیره کاری ندارم چیکار میکنه یا نه ما تو زندگی این خانم نیستیم دقیق نمیدونیم حریان چیه فردا حق الناس می افته گردن ادم من بخوام هر کی یزره اه و ناله کرد نسخه جنگ و دعوا و طلاق بپیچم براش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا دعوای زن و شوهری دیگه یکی اون گفته ده تا اون  بچه دارند ها تو رو خدا ترغیب به قهر و طلاق ...

دقیقا من که رو سر شوهرم قسم میخورم شده دعوا کنیم چنان حرفهایی بهش زدم که خدا میدونه الان یادم میافته تنم میلرزه بخواد منو طلاق بده پس

نمیدونم چی بگم شوهرت بد دهنه من خودم خیلی کارای شوهرمو راه انداختم تمام حسابداریش با من بود یه مدتم ...

دقیقا همینطوره حالا کاری ندارم پول بگیره نگیره اما خب من شرایطی داشتم صبح میرفتم شب میامدم حقوقمم به شوهرم میدادم الان لازم نداره نمیرم اون صبح میره شب میاد. به خلطر منو زندکیم داره جون میکنه ....

بابا دعوای زن و شوهری دیگه یکی اون گفته ده تا اون  بچه دارند ها تو رو خدا ترغیب به قهر و طلاق ...

عزیزم اگه شما پستای منو بخونی نه ترغیب به قهر کردم و نه طلاق. کسی با شرایط استارتر به نظرم هر دوی اینا داغونش میکنه و اوضاعش رو صد برابر بدتر. اما قربون صدقه رفتن و کوتاه اومدن هم طرف مقابل رو پر رو تر میکنه. 

بگو برو بده بیرون برات اتو کنن.پولت رو هم بگیر مزد زحمتته وگرنه صاحبکارها راضی نیستن یه قرون بدن میخوان مفتی کار کنیم اونا پول رو پول بزارن.

از کارهام دیدن کنیدdonyaienoghteha@
اره عزیزم حرف دلمو زدی... منم ازدواجم اجباری بود... الان ۵ ساله میگذره هنوزم دوسش ندارم. ینی اگه ...

فکر میکنی...

لباس تنت که نبوده

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...