2777
2789
عنوان

تنگی نفس و سرفه شوهرم

1825 بازدید | 16 پست

دوستان تروخدا کمک کنید😔همسرم یک ماه پیش آنفولانزا گرفت سرفه و تنگی نفس شدید گرفتن ک‌ کارشون ب بیمارستان کشید و بستری شد کمی بهتر شدن.گفتن عفونت ریه...الان دو روزه باز سرما خورد و سرفه و تنگی نفسش داره شروع میشه رفت تست کرونا داد خداروشکر کرونا نبود...دارو هم استفاده میکنه اما هی داره سرفه و تنگی نفسش بیشتر میشه.کسی میدونه چی بهش بدم تو خونه تا بهتر شه؟

محشر که شود من به خدا خواهم گفت آنکه تو از من گرفتی همه جانم بود...روزهای سخت بی مادری...بی پدری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر به دمنوش های گیاهی حساسیت نداره.دمنوش ختمی البته رنگ زردش یا سفید بنفش نباشه.و دمنوش آویشنو پونه کوهی و بابونه خوبه .آب جوش و یه مقدار آب لیمو تازه و یه قاشق عسل هم عالیه

جواب آزمایشش پیشم نیست

ببین عزیزم بابای من هم علائم همسر شما رو داشت. تست داد گفتن منفیه. چه تستی؟؟؟؟ ی آزمایش خون ساده که گفتم پلاکت خونش اومده پایین فقط. دو روز بعد دیدیم هشیاریش پایینه. بردیمش سی تی اسکن گفتن ریه ش داغون شده. کرونا داشت. همون شب بستریش کردیم. به دکتر گفتم هی میگین تست پس این چیه.میگن منفیه میگه این الکیه. این همه آدم میان از همه که نمیشه تست گرفت. به اون آزمایش خون اکتفا نکنید هر چه سریعتر ببریدش سی تی اسکن

ببین عزیزم بابای من هم علائم همسر شما رو داشت. تست داد گفتن منفیه. چه تستی؟؟؟؟ ی آزمایش خون ساده که ...

وای😔

محشر که شود من به خدا خواهم گفت آنکه تو از من گرفتی همه جانم بود...روزهای سخت بی مادری...بی پدری...