2777
2789
عنوان

خدایا هیچوقت منو با بچم امتحان نکن

485 بازدید | 12 پست

یه سگ خوشگل آوردم

خدا بهم دادش حتی خودم انتخابش نکردم هدیه ای بود ک دلم میخواست بگیرم و گرفتم

ولی الان دیدم یه سگ زنده یاب(تیدا)بخاطر کهولت سن مرده...همش گریه میکنم

به سگم میگم توروخدا تنهام نزار هیچوقت 

بوش میکنم بوسش میکنم بغلش میکنم

اگه اون یه روز نباشه من میمیرم قطعا

اون کوچیکه ۳ ماهشه شاید چیزی نفهمه ولی من میفهمم

اون بازیگوشی نکنه من میمیرم

اون غذا نخوره من دق میکنم

چرا عمر این فرشته ها انقدر کوچیکه اخه

همش میگم کاش هیچوقت آرزو نمیکردمش

چون اگه یه روز زبونم لال نباشه یا چیزیش بشه منم میمیرم باهاش

افسردگی حاد هم دارم

اون اومد حالمو خوب کرد

خدایا هیچوقت ازم نگیرش همیشه میگم خدایا منو با اون امتحان نکن هیچوقت..همیشه میگم خدایا من قبل اون بمیرم من تاب و تحملش ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی 

سخته واقعا 

کاش به سرپرستی نمیگرفتی 

آدم بعدش داغون میشه البته تجربه ای ندارم 

مگه تا چند سالگی عمر میکنن؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

خدایا منو قبل بچم بکش😭😭😭😭😭

خدا نکنه دختر

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

خدا میدونه من چقدر وابستشم نفسم به نفسش بنده خدا میدونه نمیتونم همچین دردو بکشم

نگران نباش ایشالا همیشه صاف و سالم پیشته فقط مراقبت کن

وای آره خیلی وابستگی داره....تا کسی نداشته باشه نمیفهمه......منم یی سک دارم خیلی خیلی وابستشم....چند ...

خیلی

جونم به جونش وصله

دلم کباب میشه راضی نیستم خار تو پاش بره

میگم خدا هرچی درد و بلا هست بیاد سر من اون چیزیش نشه

بیین حیوون همینه عمر طبیعیشون از عمر طبیعی انسان خیلی کمتره دست ماهم نیست. تا هستش کیفشو بکن وقتی هم نبود نیست دیگه دست تو که نبوده

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

عزیزم درکت میکنم

ولی کاش اینجا مطرحش نمیکردی

الان حالتو بدتر میکنن

با هوش مصنوعی مطرح میکردی خیلی بهتر دلداریت میداد

بهش فکر نکن وحال خودتو بد نکن اگه انرژی خودت مثبت باشه انرژی اون کوچولو هم زیاد میشه از الان لذت ببر و به بعدش فکر نکن عزیزم درکت میکنم