2777
2789

من وارد یه رابطه ای شدم که هنوز اسمی از ازدواج نیاوردیم

خواهرم و دوستام میگن هنوز زوده که از ازدواج حرفی بزنی

خودمم نظرم‌همینه

ولی تو همین مدت کوتاه دارم دیوونه میشم

همش به خودم میگم نباید سخت بگیرم

ولی نمیشه باز فکرم درگیر میشه

حالا دارم فکر میکنم چجوری بعضیا یکسال دوسال یا حتی بیشتر تو چنین رابطه هایی دوام میارن

من خودم ۲ سال و ۹ ماه موندم چون باید کارشناسیو تموم میکردیم

و الا بابام اصلا اجازه نمیداد

یه سریام همین جوریه شرایطشون

یه سریام که اسکولن فقط میخوان یه نری کنارشون باشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ۲ سال و ۹ ماه موندم چون باید کارشناسیو تموم میکردیمو الا بابام اصلا اجازه نمیدادیه سریام همی ...

خب شما درحال ساختن شرایط بودید

ولی تکلیفتون مشخص بوده

این برای من قابل درکه

از نظر روانشناسی تکلیف رابطه باید زیر ۶ ماه مشخص بشه ،اونایی هم که چند ساله بلاتکلیفن خودشون اجازه میدن تا یه پسر تو آب نمک نگهشون داره

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خب اسمی از ازدواج نیاوردید اصلا؟

آوردیم قصدمون جدیه ولی اون باید خودشو جنع کنه منم درسمو تموم کنم و از طرفی خانواده ها صد در صد مخالفت میکنن راهمون درازه ولی دل جدا شدن نداریم

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

البته یع مشکل بزرگی که دارم اینه که طرف مقابلم اصلا ابراز احساسات بلد نیس! اصلا نمیشه فهمید چقد بهم ...

عزیزم‌عمرتو،جوونیتو،احساستو،توان و انرژیتو وقف یه راابطه بلاتکلیف نکن،پسر اگر بخوادت همون اول تکلیفتو روشن‌میکنه ایشون تو ابنمک نگهت داشته

منم مث توام عزیزمهیچوقت نتونستم با کسی دوست بشم😐 اونا خیلی عاشقن که میمونن

اینکه دوست بشی ولی بدونی طرف مقابل دوستت داره و تلاشش رو میکنه‌ اوکیه

ولی اینکه از حس واقعیش خبر نداری و هیچ قول و قراری هم بینتون نباشه واقعا درکش برام سخته!

از نظر روانشناسی تکلیف رابطه باید زیر ۶ ماه مشخص بشه ،اونایی هم که چند ساله بلاتکلیفن خودشون اجازه م ...

ما حدودا یکماهه با همیم و کلا ۴بار همدیگرو دیدیم

بنظرت هنوز باید صبر کنم؟

آوردیم قصدمون جدیه ولی اون باید خودشو جنع کنه منم درسمو تموم کنم و از طرفی خانواده ها صد در صد مخالف ...

پس میدونی که دوستت داره همین نگهت داشته🥲

من نمیدونم اون چه حسی داره