2777
2789

به نظرتون داره الکی میگه که پیامهارو بخاطر اینکه دوستم با رلش اشتی بکنه دادم؟

نصف شب پیانهارو داده وقتی من خواب بودم 

هفت هفتس عقد کردیم 

تو گوشیش دیدم چتهاشو به یه دختره زده بود کلی ازش عذر خواهی کرده بود ک زیاد نمیتونه این روزا بهش اهمیت بده و کلی معذرت خواهی و منت کشی کرده بود ک دختر جوابشو بده و چقدر به دختر عشقم عشقم گفته بود کسی ک حتی وقتی به یه بچه کوچیک میگفتم عشقم ب من گیر میداد کلمه ی عشقم رو فقط به خودش بگم ..‌دختر تو این گروه های تلگرامی ک ممبر زیاد دارنم عضو بود نمیدونم از قبل عقد بوده باهاش یا تازس،

بعد اینک فهنید دیدم پیامارو گریه زاری کرد بعد یهو گوشیرو قاپید از دستم و عصبانی و طلبکار ک من واسطه شده بودم دوستمو با رلش اشتی بدم و بعد پرخاشو قهر کرد رفت شبش فک کنم یکی دوبار پیام داد جواب ندادم برگشته میگه چطوری روت میشه جواب منو ندی؟؟؟؟

الان گیرم من باهاش برم مشاور ذات این عوض میشه؟یروزه میخواد دست برداره؟

تو صبح تاپیک زدی عقل تو کلت بود

شب شد عقلت پرید؟

آره دو بار راست میگه

بمون باهاش که با زنای مختلف بهت خیانت کنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم 

ولی مثل سگ دروغ میگن 

همشم میندازن گردن رفیقشون

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

ضایست داره دروغ میگه

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️