2777
2789

ملاتونین ن اعتیاد اور نیس من بعضی وقتا ک اذیت میشم موقع خابیدن یا عصابم خورده نمیتونم بخابم مبخورم

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻❤️🥰   فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرتازاپین. ولی بی نسخه نمیدن که بهتره. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
ملاتونین ن اعتیاد اور نیس من بعضی وقتا ک اذیت میشم موقع خابیدن یا عصابم خورده نمیتونم بخابم مبخورم

به من نساخت اصلا😔

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.

من وقتی خیلی بی‌خواب بشم ی قاشق شربت کتوتیفن میخورم دیگه بیهوش میشم از خواب ولی خوب خیلی کم پیش میاد بخورم برای سرفه اس شربتش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

هیچی

به شدت خوشخواب‌السلطنه هستم، شب بیداری رو عاجزم. اراده کنم میتونم سه شبانه روز بخوابم.

کاش اینجور نبود، خیلی کار و درس دارم، از ساعت ۹؟دیگه مغزم خوابالود میشه. یه قهوه هم خوردما، ولی الان خواب خوابم

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
میرتازاپین. ولی بی نسخه نمیدن که بهتره.

از اینایی نیست که بدنت عادت میکنه دیگه جواب نمیده؟

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.

من ملاتونین هروقت استفاده کردم فرداش همش گیج خوابم 😓

سردی تن میاره من هر وقت خوردم دست و پاهام یخ زد

من وقتی خیلی بی‌خواب بشم ی قاشق شربت کتوتیفن میخورم دیگه بیهوش میشم از خواب ولی خوب خیلی کم پیش میاد ...

منم یه نصف آنتی هیستامین و تمام!

از ترس، نمیتونم بابت حساسیت یه قرص و دوا بخورم. همش باید تحمل کنم

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
من وقتی خیلی بی‌خواب بشم ی قاشق شربت کتوتیفن میخورم دیگه بیهوش میشم از خواب ولی خوب خیلی کم پیش میاد ...

الان شربت گایافنزین خوردم اره اینم خوبه

هیچیبه شدت خوشخواب‌السلطنه هستم، شب بیداری رو عاجزم. اراده کنم میتونم سه شبانه روز بخوابم.کاش اینجور ...

منم قبلا همینجوری بودم بس که گفتن خوش به حالت الان چندساله یه خواب راحت نرفتم