2777
2789
عنوان

کمک کنین توروخدا مامانم حالش بده

7129 بازدید | 52 پست

سلام دوستان لطفا کمک کنین مامانم یه لکه افتاد رو صورتش حدود دوماه پیش بعد کل صورتشو گرفت تموم بادکرده ورم کرده و قرمزشده الان زده به تموم بدنش همش قرمزشده و زخم شده کل بدنش کبود و قرمز میشه هرروز بیشتر میشد بردمیش دکتر پوست فکر میکردم ربط به اون داره بعد کلی ازمایش دکترا تشخیص دادن بیماری درماتومیوزیت داره الان نمیتونه ازجاش بلندشه انگار فلج شده نه دستاش ن پاهاش اصلا حس نداره نمیتونه تکون بخوره ماتو شهرستانیم دکتر خوب نیست الان شرایطم بده ببریمش تهران کسی دکتر خوب روماتولوژیک تو کرمانشاه سراغ نداره حالش خیلی بده خیلی تموم بدنش زخمه قرمزشده کبودشده صورتس تموم بادکرده و قرمزشده جوری که چشماش ازشدت ورم نمیبینن پاهاش انگار فلج شده روحیشو از دست داده هر روز گریه میکنه توروخدا کمک کنین یه دارو براش نوشتن که اینجا پیدانمیشه کمیابه دکتر گفت برای کنترل بیماریت برات تجویزمیکنم که تایکم شرایط خوب بشه بری تهران ولی دارو اینجانبود بگیریم میگفت داروی قوی هستش کلیه هاتو ازکارمیندازه تا درازمدت استفاده کنی واگرم استفاده کنی باید تا اخرعمراستفاده کنی خب کمیبابه و رضایت نامه میخواد اینقد داروی قوی هستش الان نمیدونم چکارکنیم کسی میدونه دکتر خوبی یا ازاین بیماری چیزی میدونه راهنمایم کنه لطفا

❤خوشم ده ویت هناسکم A❤

خدا شفا بدش بخدا ناراحتم کردی😫🤦‍♀️

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایمش مثل زونا هست

باید سریع بره یه دکتر خوب

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

عزیزم😢😢😢انشاا... که بهتر بشن با این وضعیت نمیشه چیزی گفت وگرنه میگفتم بیارید تهران حتما بیمارستان امام ببرید

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

منم واقعا ناراحت شدم انشاالله خدا شفاشون بده عزیزم توی نت اسم بیماریشون رو بزن اطلاعات خوبی در موردش ب دست میاری

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

هر دارویی که گیر نمیاد حلال احمر داره تازه خیلی هم ارزون ترر

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

عزیزم نمیتونی موقت تو شهر خودتون دنبال دکتر باشی تا زمانی که تهران دکتر خوب پیدا شه؟ تو نت اسم بیماری و شهرتونو بزن دکترارو‌میاره بعد از رو اسمشون میتونی پیج اینستا یا تل گرامو پیدا کنی

بعدا تو این فرصت میگردی دنبال دکتر خوب تو تهران

میخوای اسم شهرتو اینارو بگو من برات پیدا کنم 

🐥 برای‌عمرطولانی‌وباعزت‌پدرومادرم‌صلوات‌میفرستین؟ ممنون 🐥