2777
2789
عنوان

استرس دارم بخاطر مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم منطقی باش، اینقدر سخت نگیر زندگی و تا از زندگیت لذت ببری من همه طلاهام و دادم خونه خریدیم، همش ...

گلم همه طلا رو برا همین میگیرن تو زندگی میشه کمک برا خرید خونه و این چیزا هر چی باشه دادی خونه برا خودت نشستی دیگه

آقا قرار سخت نگیرن دو طرف نگیرن والا من دلم میسوزه دخترا تو این گرونی جهاز بدن اگر سخته برا دو طرف سخته

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

استخدام غیر حضوری در مشاغل اینترنتی

برای کارهای زیر استخدام انجام می شود

تایپیست و بازار یاب غیر حضوری

ادمین تلگرام

فروشنده اینترنتی با حقوق ثابت

تبلیغ کننده با گوشی

مترجم

کارتن بسته بندی

جهت همکاری در تلگرام پیام بدهید ایدی.zaynab7878

زمینه کاری: اینترنت

هی خاهر من تو یسال عقدم هیچی برام نخریدم همشو شوهرم خرید گیر میدادن زیاد بخر خوبشو بخر من خرم نمیتونستم بگم اخه نداره چجوری بخرم یدونه لباسم نخریدن برام پول عروسیمم ورداشتن مادر شوهرم برا خودش طلا خرید من عروس ده روزه فروختم طلاهامو خونه رهن کردم هرجام میشینن میگن بهترین عروسی گرفتیم پولم دادیم بخودش

گلم همه طلا رو برا همین میگیرن تو زندگی میشه کمک برا خرید خونه و این چیزا هر چی باشه دادی خونه برا خ ...

خب چرا جهاز سنگین میدید گلم؟؟

اگر حرف زدن شما هم بگید مگه چقدر طلا برام گرفتید، نباید یک طرفه باشه

چقد زشت که ازهمین الان شان خودتو اوردی پایین جلوشوهرت اونم تو این وضعیت اقتصادی ازهمین الان نشون دادی که زن بادرکی نیستی هدیه رو هرچی بیارن باید قبول کنی نکه تعیین تکلیف کنی واسشون 

دخترباید قرتی باشه باهر اهنگی زرتی پاشه   
دقیقا حرف منم هیمنه منم ابرو دارم منو برد خونه پسر بزرگیش منو برد توتموم اتاقا ک جهاز عروس بزرگش نشو ...

جهنم همشون مطمعنا ب دل ما فکر نمیکنن مادرشوهرمن خوب بلد بود بخواد برا عروس جدیدش جلو بقیه کلاس بزاره خرید برام ولی کم پنج سال پیش ازدواج کردم ولی انگشتر نشونم دوگرمم نبودمیگفت پول نداریم ولی الان میره  میلیونی داره انشگتر بخره مگ چ فرقی کرده اون موقع گرمی۱۰۰بود میمرد سه گرمی میاورد شوهرشم خیلی برام خرید بعدش ولی داغ دلم از مادرش سرد نشد تازه حتی بهم سرویس نداد بیشعور هیچوقت نمیبخشمش بخدا عروس جدیدش ن خوشگلترمه ن قد بلند تره ن تحصیلات منو داره ن سنگین تر ازمن ولی خیلی بفکرش بود

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
خب چرا جهاز سنگین میدید گلم؟؟ اگر حرف زدن شما هم بگید مگه چقدر طلا برام گرفتید، نباید یک طرفه باشه

۲سال عقد بودم گرفتم دیگه قرار بر این بود خونه بدن ک زدن زیرش اصلا شوهرمم فکر نمیکرد خانواده اش بزنن زیرش در این حد...

من کلا موافق ازدواج آسونم ..

داداش بزرگم عاشق شد زن داداشم ک رفتیم پدرش ا اول گفت من دستم تنگه توانایی جهاز ندارم بدم میخواید بخواید نمیخواید همینه  مادرمم گفت فدا سر عروسم الانم ۱۳سال گذشته الحمدلله خوشن ولی رو راست گفتن دیگه، مادرم کل جهاز رو اونموقع گرفت و تموم یه کلمه هم تا الان نگفتیم و مهمم نیست..

ولی من با اینکه کلی جهاز بردم کلی هم تیکه انداختن ..

به این نتیجه رسیدم هرچی دختر بیشتر خرج کنه انگار بدهکارتره

3 سال پیش بود اخه... حالا جالب من ازمن توقع بهترین جهاز رو دارن و خود مامانش گفته اینابرا زنت میارم ...

عزیزم بمنم هیچی ندادن ولی ما جهاز و چمدون و زنجیرو نگم برات......ولی واقعا عصاب خودتو خوردنکن بخاطر این چیزا.تازه من وقتی ازدواج کردم طلا گرمی صدتومن بود الان میخاستن چی بگن

دقیقا حرف منم هیمنه منم ابرو دارم منو برد خونه پسر بزرگیش منو برد توتموم اتاقا ک جهاز عروس بزرگش نشو ...

عزیزم شما الان میخوای چیکار کنی؟ میتونی مجبورشون کنی طلا بگیرن؟ بعید میدونم همچین چیزی ممکن باشه اما میتونی تو جهیزیه خریدن حرف شوهرتو به خودش و خانوادش بزنی بگی وقتی طلا نمیشه خرید همه وسایلم گرون شده جهازم کامل نمیارم اگه یه بار دیگم بحث جهاز شد به مادرشوهرتم بگو 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
عزیزم شما الان میخوای چیکار کنی؟ میتونی مجبورشون کنی طلا بگیرن؟ بعید میدونم همچین چیزی ممکن باشه اما ...

آره این حرف خوبیه