2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 13585 بازدید | 364 پست
خرافات

نه عزیزم خرافات نیست دعا خرافات نیست 

در کنار تلاش و مشاوره و یادگیری برای زندگی دعا هم خیلی تاثیر گذاره 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

وقتی ذات طرف گوه باشه با این خرافات ها درست نمیشه

عزیزم خدا خدای غیر ممکنه ولی مثلا همین دعا شاید باعث بشه که به راحتی ازش جدا بشی و با یه مورد خوبی ازدواج کنی 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از همسرت مطمعنی برات داستان درست نمیکنه قسم رو اعتقاداتش بخور بزار اعتمادش جلب شه .‌‌هی چیزی هم نمیتونه شما ر از دریافت مهریه محروم کنه تاکید میکنم هیچ چیز ...مگه اینکه خودتو مجبور کنن بری درخواست طلاق بدی بگی مهرم حلال جونم آزاد

اگه از همسرت مطمعنی برات داستان درست نمیکنه قسم رو اعتقاداتش بخور بزار اعتمادش جلب شه .‌‌هی چیزی هم ...

باور کن کار خود شوهرشه و اون مادرشوهر وزه‌ش😭😭😭😭😭😭

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

پس از همین جا میفهمیم که شوهرش دروغ میگه و مقصر صد در صد این قضیه شوهر و خانواده شوهرشهدیگه چرا طرفد ...

من از کسی طرفداری نکردم

من بی طرف توضیح دادم ولی شما هم تهمت میزنی این زشت نیست؟ 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
اگه از همسرت مطمعنی برات داستان درست نمیکنه قسم رو اعتقاداتش بخور بزار اعتمادش جلب شه .‌‌هی چیزی هم ...

این زن ها از ترسشون هر چیز باور میکنن پارتی بازی فعلان 😂 بخدا خیلی ساده ان 

فک میکنن مأمور دادگستری با کمک شوهرش میرن بجا این امضا میکنن😂

اینا همش از ترس میاد ترسسس

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
😐😐😐😐😐😐😐😐😐 اسیییییی چطور باور کردی اون حرفا روپلیس فتا یه چیزی ببینه تا ته قضیه پیش میره به ...

خانواده شوهرم جورین که بخاطر شوهرم هرکاری میکنن منم اگه رابطم با شوهرم خوب باشه خوبن ولی اگه بد باشه سرمو میبرن میزارن رو سینم😂حتی اینو ب زبون آوردن

اسی لطفا اگه پیگیری کردی و خبری شد ما رو هم بی‌خبر نزار😭😂 به خدا خیلی ناراحتم برات حیف که کاری از ...

فداتشم بخدا خیلی میترسم من عاشق شوهرمم اما خب خیلی اذیتم میکنن کاش طرفو پیدا کنم

خیلی ها تو این تاپیک خیلی حدس ها زدن ولی بنظر من شما دوست پسری داشتی که باهاش در ارتباط بودی مجردی ی ...

😐😐😐وا پس من واسه چی دارم اینجا خودمو پاره میکنم اگه مقصر بودم که دیگه از شما راهنمایی نمیخواستم