2777
2789
عنوان

استرس دارم بخاطر مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 129 پست
جاریم هم مثل اونا شده اصلأ جلوی شوهرم رعایت نمیکنه،منم که یه کوچولو تیپم رو بازتر از قبل کردم جلو ش ...

عزیزم اینکارو نکن باخودت هرکس شخصیت خودشو نشون میده  تو حجابتو داشته باش واصلا کاری ب حجاب اونا نداشته باش ک بخواد حجابتو برداری تو متفاوت باش

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینکارو نکن باخودت هرکس شخصیت خودشو نشون میده  تو حجابتو داشته باش واصلا کاری ب حجاب اونا ...

خودمم همین فکرو میکنم ولی متأسفانه گاهی به سرم میزنه که اینجوری برخورد کنم تا ببینه چه حس و حال بدیِ

بعد میای درمورد کرم ریختنش تاپیک میزنی همه میریزن سرت😒

بیا تاپیک آخرم رو بخون ببینی چه مارموزیِ

خوندم بنظرم حساس نشو روش خودت اذیت میشی اخه جاری کیه ک بخوای خودتو ناراحت کنی سعی هم نکن جواب اونارو با حجابت بدی هرکس شخصیت متفاوتی داره منم جاریم مثل من حجابش نیست چنبار بیشتر ندیدمش موهاش بیرون میندازیا شب ازدواجشون سر لخت و بازو اینا بیرون ولی برام مهم نیست جهنم هرکی هرکاری میخواد بکنه وقتی بی چشم رون ما خودمون اذیت کنی 

خوندم بنظرم حساس نشو روش خودت اذیت میشی اخه جاری کیه ک بخوای خودتو ناراحت کنی سعی هم نکن جواب اونارو ...

میدونی چی اذیتم میکنه این که منو شوهرم دستمون نمک نداره

هرکاری کنیم به چشم خانواده اش نمیاد ولی کوچکترین کار اونا رو میزنن تو روی ما

جاریم و بچه هاش هرکاری کنن بازم عزیزن

اونوقت ما شدیم خار به چشمشون

جاریم حتی بهشون یه جاهایی بی احترامی هم میکنه ولی بازم باهاشون خوبن

بخدا تا حالا ذره ای بهشون بی احترامی نکردم چون میدونم خط قرمز شوهرم پدر و مادرشن،بازم چشم دیدن منو ندارن😔

میدونی چی اذیتم میکنه این که منو شوهرم دستمون نمک نداره هرکاری کنیم به چشم خانواده اش نمیاد ولی کوچ ...

چی بگم اخه کار از بزرگتر ازخرابه خودتووفقط اذیت نکن ب بچت ایندتون این چیزا فکر کن اگ شوهرت باهات خوبه وقدرتو میدونه نیازی ب اونا نداری میدونم اونام باید هوای تورو داشت باشن ولی دیگ هرکس خودش وشانسش

چی بگم اخه کار از بزرگتر ازخرابه خودتووفقط اذیت نکن ب بچت ایندتون این چیزا فکر کن اگ شوهرت باهات خوب ...

خداروشکر خداروشکر شوهرم هوامو داره

که اگه نداشت مطمئنأ یک روز هم تو این زندگی نمیموندم

شانس ما هم اینجوریِ دیگه😐

خداروشکر خداروشکر شوهرم هوامو داره که اگه نداشت مطمئنأ یک روز هم تو این زندگی نمیموندم شانس ما هم ...

خداروشکر شوهرت خوبه این مهمه اونا هرکی تو زندگی خودشه باز این جای شکر داره شوهرت خوبه