2777
2789
عنوان

استرس دارم بخاطر مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 129 پست
دقیقا ما باس جهاز کامل بدیم یروز خونه اون عروسش بودیم من برااولین بار میرفتم مادرشوهرم منو برد توکل ...

من نمیدونم شرایطتت چیه 

اما تجربه خودمو نوشتم سخت نگیر خیلیه ولی خودتم بگیر مخالف اینم ک مدام عروس کوتاه بیاد..

مگر اینکه از اول صحبت شده باشه پسرمون خودش و خودش..طلاهم ارزش نداره مقایسه ام ولی نکن با اون جاریت...شوهرتم با پول عیدی و ایناش برات طلا بگیره

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
خیلی ها نمیگن دقیق ... من موافق نیستم ک بگم خانواده پسر حتما موظفن ولی اینکه الان شده عین هزار سال ...

متاسفانه هستن همچین خونواده هایی و حتی بالعکس

بهترین جهازم بدی بازم توقع دارن 

اما مهم شریک زندگیه اون راضی باشه باهات خوب باشه کافیه 

بذار بقیه حرف بزنن تبعیض بذارن 

آدم بخواد ب این فرق گذاشتن ها و کنایه ها اهمیت بده فقط خودشو پیر میکنه

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان قیمت طلا با اون موقع فرق می‌کنه من هفت سال پیش ازدواج کردم همهی مادر شوهرم گرفت،رالان برادر شو ...

عزیزم برادرشوهرمم 3 سال پیش بودن منم ازپارسال عروسشونم مگ چقد تفاوت هس؟؟؟؟؟؟ هرکسی سهم خودش و ب اندازه خودش. هرکسی هم مال دوران خودش 

من نمیدونم شرایطتت چیه  اما تجربه خودمو نوشتم سخت نگیر خیلیه ولی خودتم بگیر مخالف اینم ک مدام ...

نه کوتاه نمیام بدم میاد زرنگ بازی از من توقع بهترین جهاز دارن ... نه اولش حرفی نزدن ک پسرمون چیزی نداره و نمیاره خودش ازاول گفته الا نمیخاد بیاره و میخاد اززیرش دربره 

خب توی مجلس خواستگاری وقتی پسر و دختر باهم حرف میزنن پسره از شغل و وضعیت مالیش میگه...مونده ب دختر ک ...

تکلیف دختری که تو خاستگاریش میان بهش حقوق پسر رو دروغ میگن و خیلی بیشتر از چیزی که هست میگن چیه؟؟؟؟

عزیزم برادرشوهرمم 3 سال پیش بودن منم ازپارسال عروسشونم مگ چقد تفاوت هس؟؟؟؟؟؟ هرکسی سهم خودش و ب اندا ...

یکم منطقی باش، اینقدر سخت نگیر زندگی و تا از زندگیت لذت ببری

من همه طلاهام و دادم خونه خریدیم، همش هم به نام شوهرم شد، اگر میخواستم مثل شما باشم باید سر میکردم به نام منم باشه ولی اآرامش زندگیم مهمتر از پول و ملک

خب سر  اون عروسشون لابد طلا ارزون بوده.....الان

3 سال پیش بود اخه... حالا جالب من ازمن توقع بهترین جهاز رو دارن و خود مامانش گفته اینابرا زنت میارم حالا مث اینک میخاد بزنه زیرحرفش منم میسوزم از اینک بینمون بخاد تفاوت بزاره

اتفاقا باید براش بخرن چرا نخرن دیگ کی میخواد بهش بده اونم جلو خونوادش ابرو داره پس پدر مادر ایشونم نباید جهاز بدن کلا همه جا تبعیض هست منکه متنفرم ازمادرشوهرم چون جلو چشمم فرق گزاشت

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
یکم منطقی باش، اینقدر سخت نگیر زندگی و تا از زندگیت لذت ببری من همه طلاهام و دادم خونه خریدیم، همش ...

درسته عزیزم خب خونه هم ک برا پسرشون نمیخرم خودمون باید خونه بخریم اونم ایااااا چقدددد قراره من مستاجر نشینی کنم و اینک اون پسزش طبقه بالا خودشون زندکی میکنن ولی من باید مستاجر نشین شم خب اینا ظلمه حداقل تیکه طلا باشه دستمون بگیره

تکلیف دختری که تو خاستگاریش میان بهش حقوق پسر رو دروغ میگن و خیلی بیشتر از چیزی که هست میگن چیه؟؟؟؟

اون قضیه ش فرق داره چون بهش دروغ گفتن 

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
متاسفانه هستن همچین خونواده هایی و حتی بالعکس بهترین جهازم بدی بازم توقع دارن  اما مهم شریک ز ...

نباید اهمیت داد ولی عقیده ام اینه طرف تا عقد هست دستش پُرتره ...بخدا من بعد ۸سال دلم صاف نمیشه نه اینکه بشینم فکر کنم ولی تجربه گرفتم..اول ک گفتن خونه میدیم دم عروسی ک دیگ خواستیم عروسی کنیم زدن زیرش نمیدونی چقدر سخته درسته میگی انتخاب خب ما ک تو دل طرف نیستیم حرف زدیم پذیرفته شرط گذاشتیم..بعدم عروسی نگرفتیم یکی فوت کرد از خیر عروسی گذشتم اینقدر طولش دادن ب شوهرم گفتن خودت میدونی همچی با خودت ماهم ی مهمونی کوچیک گرفتیم رفتیم ماه عسل مادرش زنگ زد ک جهازت چرا کامل نیست😐بعدا فهمید ی سریاشو نیوردیم بعد آوردیم ...اندازه پول ی اپارتمان جهاز خریدم ک عقل الانم بود میدادم خونه قشنگ میشد خونه خرید..البته همه مثل هم نیستن اما خودم خیلی اذیت شدم ..اینم بگم سنتی ازدواج کردم در حدی ک پسرعمو و پسر خاله شوهرمم خواستگارم بودن مادرشوهرم رفته بود گفته بود غلط کردید رفتید خواستگاری عروس من😐هنوز اینا نیومده بودن..میگم یعنی دوس پسرمم نبود بگم خوششون نیومده ازم

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
اتفاقا باید براش بخرن چرا نخرن دیگ کی میخواد بهش بده اونم جلو خونوادش ابرو داره پس پدر مادر ایشونم ن ...

دقیقا حرف منم هیمنه منم ابرو دارم منو برد خونه پسر بزرگیش منو برد توتموم اتاقا ک جهاز عروس بزرگش نشونم بده. بگ ک حق نداری کمتر. ازاینا بیاری

3 سال پیش بود اخه... حالا جالب من ازمن توقع بهترین جهاز رو دارن و خود مامانش گفته اینابرا زنت میارم ...

عزیزم بمنم هیچی ندادن ولی ما جهاز و چمدون و زنجیرو نگم برات......ولی واقعا عصاب خودتو خوردنکن بخاطر این چیزا.تازه من وقتی ازدواج کردم طلا گرمی صدتومن بود الان میخاستن چی بگن

شماهم سخت نگیر واسه جهاز 

حرفیم زدن بگو همونطور که طلا گرون شده و نمیشه زیاد خرید لوازم خونگی هم گرون شده و بیشتر از این نمیشه چیزی خرید