2777
2789
عنوان

استرس دارم بخاطر مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 129 پست
۲سال عقد بودم گرفتم دیگه قرار بر این بود خونه بدن ک زدن زیرش اصلا شوهرمم فکر نمیکرد خانواده اش بزنن ...

بعضی از خانواده ها اینجورین، تو هم رو نده بهشون ، جوابشون و بده، دل شوهرت و بدست بیار بزار اون تو روشون بزنه

بعضی از خانواده ها اینجورین، تو هم رو نده بهشون ، جوابشون و بده، دل شوهرت و بدست بیار بزار اون تو رو ...

عزیزم از من گذشت 😂من ۷سال سر زندگیمم شوهرمم خودش میدونه 

منتها کلی گفتم ک طبق تجربه دختر و خانواده اش اذیت نکنن خودشون رو...

انشالله همه خوشبخت شن با درک دو طرفه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد زشت که ازهمین الان شان خودتو اوردی پایین جلوشوهرت اونم تو این وضعیت اقتصادی ازهمین الان نشون داد ...

وقتی تعین میکنن برام ک بهترین جهزیه رو بیار منم تعین میکنم هرچی برااون عروس اوردن برامنم بیارن حرفمم حقه ازحق خودم دفاع کردم سر خرید عقد همش کوتاه اومدم دیدم ن بابا مادرشوهرم حالیش نیس درصورتی برا اون جاریم سنگ تموم گذاشته بودن جلو مادرشوهرم میگفته چرا فلان چیزا نمیخرن ولی منو خر فرض کردن!

جهنم همشون مطمعنا ب دل ما فکر نمیکنن مادرشوهرمن خوب بلد بود بخواد برا عروس جدیدش جلو بقیه کلاس بزاره ...

:(ارع ادم این چیزا میبینه دلش. بحال خودش اتیش میگیره جاری منم هیچیش ازمن بالاتر نیس ولی زبون خوبی داره ک ازحق خودش دفاع کنه و براش سنگ تموم گذاشتن منک نمیبخمشمشون

:(ارع ادم این چیزا میبینه دلش. بحال خودش اتیش میگیره جاری منم هیچیش ازمن بالاتر نیس ولی زبون خوبی دا ...

سعی کن رابطتون باشوهرت حفظ کنی اون خودش ببینه فرق میزارن طرف تورو میگیره اگرم برات چیزی نخریدن وبهت اهمیت ندادن توام احترامشون داشت باش ولی بهشون اهمیت نده وفاصله بگیر تا خودشون متوجه رفتارشون بشن اگ ادم باشن ک میفهمن منک خیلی دلم گرفته از مادر شوهرش ن فقط بخاطر کادو اینا بخاطر رفتارایی ک بامن داشت ومن خیلی بهش احترام میزاشتم فقط نمیدونم چرا بامن ایطور رفتار میکرددچ دشمنی بامن داشت واقعا قلبم شکسته این روزها قلبم ازهمه داره میشکنه دیگ حوصله خودمم ندارم افسرده شدم

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
وقتی تعین میکنن برام ک بهترین جهزیه رو بیار منم تعین میکنم هرچی برااون عروس اوردن برامنم بیارن حرفمم ...

اونام اشتباه میکنن برات تعیین میکنن چی بیار هرچی ببری لطف خانوادت بوده شما هم نمیتونی تو این اوضاع توقع طلا داشته باشی برا جاریت کِی خریدن؟

خوشبحالت یدفه دادنت راحت شدی من سر هرعدی اوردن کلی باس رنج بخورم

حالا من سرویس و ساعتم مونده😑

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
خب شما اینجور خاسی ک برات نیارن و روت ارزش قاعل نشن من وقتی براجاری بزرگ اوردن و میگندجهازخوب بیار م ...

منکه نگفتم نیارن!!!! هر وقت حرفش میشد خودشونو میزدن به اون راه هنوزم رو دلم مونده یادم میاد ناراحت میشم

اونام اشتباه میکنن برات تعیین میکنن چی بیار هرچی ببری لطف خانوادت بوده شما هم نمیتونی تو این اوضاع ت ...

3 سال پیش خریدن که باید برا منم بخرن مث اون طلا ها ک مال من تنها نمیشه برا پسرخودشم هس موقع سختیا بفروشم کمک دستش باشم