2777
2789
بهش چی گفتی بد لو رفتن ک اروم شدن ؟

مامانم میدونی اخه شوهرمم فامیلمونه مامانم خبر داشت بابامو اروم میکرد باز دوباره گوشی پیدا میکرد میگفت من ایندفعه دیگه کاری ندارم مامانم میگفت بعد باز التماسش میکردم میگفت فقط همین یه بار ولی بازم این کار رواج داشت😂😂😂😂

بامن نپر لپر میشی لب تر کنم پرپر میشی🥴🥴🥴😅😅😃
خانواده دوستم بهش اجازه نمیدادن بره بیرون اونم دوست پسرشو میاورد خونشون.یه بار باباش سر رسید پسره دی ...

وای چه جرئتییییی دوست منم دوست پسرشو میبرد خونشون تعریف میکرد میگفت داداشم تو حال خواب بود ما تو اتاققققق وایییی🥵 من جای دوستم میترسیدممم

💜👶❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه جرئتییییی دوست منم دوست پسرشو میبرد خونشون تعریف میکرد میگفت داداشم تو حال خواب بود ما تو اتا ...

خب چرابیان خونه؟.. یعنی دست میزنه بهش؟ 

ازحذف کردن ادماازتوزندگیت نترس.....زندگی قانون لیاقت هاست
وای چه جرئتییییی دوست منم دوست پسرشو میبرد خونشون تعریف میکرد میگفت داداشم تو حال خواب بود ما تو اتا ...

اینا که بیشتر بچه هاشونو محدود میکنن بدتر میشن.الان ۸ ساله دوستم ازدواج کرده اما هنوز تلفنی با پسره ارتباط داره منم از این کارش حالم به هم میخوره رابطمو باهاش تموم کردم

تو یه طوفان من جزیره   من ناپلئون تو دزیره    جز تو کی میتونست از من همه دنیا رو بگیره    نقطه تسکین محضم نقطه آرامشم بود   اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود   تو هوای تو که باشم صاحب کل زمینم   من همه دنیامو دادم زیر چتر تو بشینم   شوق تسلیم تو بودن لحظه لحظه تو تنم بود  بهترین تصویر عمرم عکس زانو زدنم بود

دوستم خیلی کثافت بود دوست پسرشو میاورد یبار باباش اومد اونم لخت با دوت پسرش چپیدن تو حمام . خواهرش اومد گفت بیا یکاری کن بابام سرش گرم شه اینو فراری بدم باباش تو اتاق کامپیوتر روبرو حمام نشسته بود سیدی کارتونم بردم بش گفتم روش اهنگ بریز عمو 😂بعدم دوستم داد زد برام ژیلت بیارید منم حرصم گرفت در اتاق باباشو بستم دمپایی برداشتم محکم پرتش کردم تو صورتش بعدم دوست پسرش فرار کرد تصور کن اونم خواهرش با دمپایی افتاد دنبالش پسره تا خیابون لخت لباس ب دست دوید😂 از  پشت دیوار دمپاییاشو پرت کردیم😂😂

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
مامانم میدونی اخه شوهرمم فامیلمونه مامانم خبر داشت بابامو اروم میکرد باز دوباره گوشی پیدا میکرد میگف ...

خیلی خوبه ادم مامانش پایه باشه 

یک ماهه با دوسپسرم کاتم قبلش رفتیم بیرون شوهرخالم دیده ب خالم گفته حواستون بهش باشه خالم اومده ب مامانم گفته اره با پسر دست همو گرفته بودن مامانمم گزاشته کف دست بابام فوری .هرچقد کتمان کردم دیشب ولی بابام میگه من خودم میدونم این بوده 

اینا که بیشتر بچه هاشونو محدود میکنن بدتر میشن.الان ۸ ساله دوستم ازدواج کرده اما هنوز تلفنی با پسره ...

وای چه ادمیه ینی خیانت میکنه😒😳

بابای من بود هم خودشو هم ما دوتارو میکشت

بابای منم بود همین کارو میکرد.تازه بعد از اون ماجراها مادر پسره بردش پزشک قانونی و به خاطر کتکها از بابای دختره شکایت کردن و هنوز این دو تا دست بردار نبودن

تو یه طوفان من جزیره   من ناپلئون تو دزیره    جز تو کی میتونست از من همه دنیا رو بگیره    نقطه تسکین محضم نقطه آرامشم بود   اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود   تو هوای تو که باشم صاحب کل زمینم   من همه دنیامو دادم زیر چتر تو بشینم   شوق تسلیم تو بودن لحظه لحظه تو تنم بود  بهترین تصویر عمرم عکس زانو زدنم بود
وای چه ادمیه ینی خیانت میکنه😒😳

خودش که میگفت دو تا دوست معمولی هستیم و فقط درد و دل میکنیم.اما من نمیتونم هضمش کنم

خیلی خوبه ادم مامانش پایه باشه  یک ماهه با دوسپسرم کاتم قبلش رفتیم بیرون شوهرخالم دیده ب خالم ...

وای چه بد. میدونی من شوهرم مامانمو دیده بود باهاش حرف زده بود گفت من عاشق دخترتم خیلی میخوامش من دوسش دارم نمیخوام چیزی رو از شما پنهون کنیم از مامانم اجازه گرفت که شمارمو بهش بدم مامانمو خلاصه راضی کرد هرجور شده بعدش راحت میرفتیم بیرون😂😂😂

من اگ قرار باشه از مامانم کتک بخورم اصلا نمیترسم ولی تا حالا دستشو مامانم بم نزده فقط میره بابامو پر ...

😂😂😂... بنظرم نبایدبیش ازحدسخت بگیرن بدترمیشه... من شوهرم دیده بودیم.. اومدخاستگتریم همش تهدیدمیشدم.. چجوری دیدیش... وفلان... 

ازحذف کردن ادماازتوزندگیت نترس.....زندگی قانون لیاقت هاست