2777
2789
عنوان

شما اگر وضع مالی خوبی داشتیدبااین شرایط بچه دار میشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 155 پست
نترس نمیشه .تو اگه بخوای صبر کنی اوضاع خوب بشه .شاید عمرت بره وخودتو از لذت بچه داشتن محروم کنی .بچه ...

میدونم 

یکی دارم این بچه ام میترسم تنها بمونه نوجوانیش برای دومی میپرسم، از طرفی بچه دوم بیاد بنظرم هیچکاری دیگه خودم شخصی نمیتونم انجام بدم همش باید به اینا برسم 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

چقدر بی اعتقادی به خدا توی این تاپیک موج میزنه 

امان از تبلیغات منفی رسانه ها که مردم رو اینقدر بد بین کرده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا به فکر سومی هستی؟ دلیلت میشه بگی عزیزم من الان سومی باردارم البته ناخواسته افسرده و داغونم

من دو قلو باردار شده بودم و تو بارداری افسرده شدم ولی بعد هم از نظر مالی پیشرفت کردیم هم خدا کمک کرد راحت بزرگ شدن ومن الکی برای چیزی که هنوز اتفاق نیوفتاده بود نگران بودم

عالی محشر رفیق و جور همبازی تمام ، وقتی هم اون نیست و مدرسه هست اون یکی دیگه بزرگ شده برا خودش بازی ...

به امیدخدا 🤲

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
واقعا به فکر سومی هستی؟ دلیلت میشه بگی عزیزم من الان سومی باردارم البته ناخواسته افسرده و داغونم

عزیزم تو هرچی ب این بچه دادی غم بود ک

نکن فداتشم

دیگه شده برای کاری ک اتفاق افتاده و کاریم از دستت بر نمیاد جز پذیرش دیگ انقد غصه نخور

بپذیر و خوش باش

زندگی قشنگتر داشتن خواهر و برادر برا بچه ها ، تربیت بهتر ، پشتیبانی برای همدیگه ، هرچی تعداد فرزندان بیشتر باشه با علم روانشناسی کودک تربیتشون بهتر و موفقتره نگاه کن به خانواده های قدیم ، خود بچه ها مراقب همدیگه هستن، خدا روشکر کن ناشکری نکن میتونی تربیتش کنی رزق و روزی نم خدا خودش تضمین کرده البته اگه قران و خدا رو اندازه قول رییس بانک قبول داشته باشی

من دو قلو باردار شده بودم و تو بارداری افسرده شدم ولی بعد هم از نظر مالی پیشرفت کردیم هم خدا کمک کرد ...

منم افسرده شده بودم خیلی اتفاق عجیب و سختیه پر از اضطرابه تنها باشی افسرده میشی صد در صد

عالیه،۴سال باشه هنوزبهترهاگه میخای اقدام کنی دست دست نکن که به خودت میای میبینی کلی فاصله سنشون شده

از شرایط جنگیه میترسم

آینده رو ما نمیتونیم پیش بینی کنیم .ترس نداشته باش بلکه خیلی هم امیدوار باش که شرایط به مراتب بهتر و ...

گفتم که دو تا دارم حالا چه با امید چه نامید تلاش می‌کنیم بلکه به اندک آسایشی برسند ،ولی وضعیت حال امروز جامعه بعید می‌دونم با ایشالا و ماشالا درست بشه 🤦  

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦