2777
2789

مثلاتعریف می‌کرد.. دوست دختره دوستش زنگ میزده انقده گریه میکرده براش.. آخه پسره میخاسته کات کنه... می‌گفت تعجبم میشد ک چرا آره گریه میکنه... 

ازحذف کردن ادماازتوزندگیت نترس.....زندگی قانون لیاقت هاست
ازدواج کردین؟ 

نه ۱۳ ساله ازش خبر ندارم

تو یه طوفان من جزیره   من ناپلئون تو دزیره    جز تو کی میتونست از من همه دنیا رو بگیره    نقطه تسکین محضم نقطه آرامشم بود   اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود   تو هوای تو که باشم صاحب کل زمینم   من همه دنیامو دادم زیر چتر تو بشینم   شوق تسلیم تو بودن لحظه لحظه تو تنم بود  بهترین تصویر عمرم عکس زانو زدنم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مامانت اینجوریه پس اصن نمیشه چیزی بهش گفت چه بد.اره دخترمه مرسی❤❤

اابته دخترم نیستا بچه خواهرمه همیشه پیش منه همیشه ها منم حس میکنم بچمه😂😂😂😂

بامن نپر لپر میشی لب تر کنم پرپر میشی🥴🥴🥴😅😅😃
اابته دخترم نیستا بچه خواهرمه همیشه پیش منه همیشه ها منم حس میکنم بچمه😂😂😂😂

بعضی وقتا هم بهم میگه خاله من تورو دوست دارم مامانمو دوست ندارم بیشتر شبا هم پیش من میخوابه😂😄

بامن نپر لپر میشی لب تر کنم پرپر میشی🥴🥴🥴😅😅😃
نه ۱۳ ساله ازش خبر ندارم

دوس دخترشوهرمم توعقدبودیم انقده پروبود زنگ زده بودمیگف توام جدامنم جدامیشم ازدواج کنیم باهم. دوتابچه هم داشت.. شوهرمم شستش انداخت روبند... البته.. گاهی خیلی فکری میشم... نمیدونم والا.. دختره پیله ای بود براخودش... یک حرفایی میزدحالم بدشدوذقعا... 

دوس دخترشوهرمم توعقدبودیم انقده پروبود زنگ زده بودمیگف توام جدامنم جدامیشم ازدواج کنیم باهم. دوتابچه ...

اه چقدر پیله.من از روزی که ازدواج کردم.خطمو عوض کردم.فیسبوکم دیگه به هیچ عنوان نرفتم که یه موقع با دیدن یه عکس یا یه نشونی دلم هوایی نشه.

تو یه طوفان من جزیره   من ناپلئون تو دزیره    جز تو کی میتونست از من همه دنیا رو بگیره    نقطه تسکین محضم نقطه آرامشم بود   اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود   تو هوای تو که باشم صاحب کل زمینم   من همه دنیامو دادم زیر چتر تو بشینم   شوق تسلیم تو بودن لحظه لحظه تو تنم بود  بهترین تصویر عمرم عکس زانو زدنم بود
اه چقدر پیله.من از روزی که ازدواج کردم.خطمو عوض کردم.فیسبوکم دیگه به هیچ عنوان نرفتم که یه موقع با د ...

آره... نمیدونم چجوریه شوهرم.. حتی سرکارش پیشنهادداره😣... اعصابم خوردمیشه.. همش فکری میشم.. شک میکنم... البته میدونم آدم خوبیه.. ولی فکره دیگه. 

آره... نمیدونم چجوریه شوهرم.. حتی سرکارش پیشنهادداره😣... اعصابم خوردمیشه.. همش فکری میشم.. شک میکنم ...

جامعه خیلی خراب شده.از همه چیز باید ترسید.از زنهای پیر بترس از دختر جوون هم‌بترس.دیگه هیچ کس به کسی رحم نمیکنه😂

بله عزیزم :)

پ اکسوالی اول خواستم بپرسم اکسوالی ترسیدم شانسی گذاشته باشی خیط بشم بخوره تو ذوقم😂

دوست عزیز اگه با نظرم مخالفی و جنبشو نداری ریپلای نکن مجبورت که نکردن که جواب بدی😒...نی نی یار بیا با من مدارا کن...ناموسا الکی لغو نکنین😒