2777
2789
بابای منم بود همین کارو میکرد.تازه بعد از اون ماجراها مادر پسره بردش پزشک قانونی و به خاطر کتکها از ...

چه رویی داشته ها. عجب

ازحذف کردن ادماازتوزندگیت نترس.....زندگی قانون لیاقت هاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه بد. میدونی من شوهرم مامانمو دیده بود باهاش حرف زده بود گفت من عاشق دخترتم خیلی میخوامش من دوس ...

اینطوری خوبه دیگ مادر باید بدونه حالا پدرا غیرتی میشن نمیزارن اصلا مامانم پایه نیس

اینطوری خوبه دیگ مادر باید بدونه حالا پدرا غیرتی میشن نمیزارن اصلا مامانم پایه نیس

خخخ مامان منم نمیذاشت این انقد پیله بود مامانم خسته شد اخر انقد این دنبالش بود اخر گفت برو شماره بده هرکار میخواین بکنین😂😂😂😬

بامن نپر لپر میشی لب تر کنم پرپر میشی🥴🥴🥴😅😅😃

منم چند سال پیش با یه پسری دوست بودم مامانم فهمید اما چون فهمید که خیلی عاشقشم چیزی به روم نمی آورد.

تو یه طوفان من جزیره   من ناپلئون تو دزیره    جز تو کی میتونست از من همه دنیا رو بگیره    نقطه تسکین محضم نقطه آرامشم بود   اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود   تو هوای تو که باشم صاحب کل زمینم   من همه دنیامو دادم زیر چتر تو بشینم   شوق تسلیم تو بودن لحظه لحظه تو تنم بود  بهترین تصویر عمرم عکس زانو زدنم بود
همش تقصیر مامانمه دیگ اون باید بام اوکی باشه که نیس 

من شوهرم خودش داشته.. دوستاشم داشتن... گاهی تعریف میکنه.. هم میخندم هم تعجب می‌کنم.. البته پس خوبیه.. منم حساس نیستم... جوونیه. دیگه... خودمم اگه میتونستم میگرفتم😅

ازحذف کردن ادماازتوزندگیت نترس.....زندگی قانون لیاقت هاست
منم چند سال پیش با یه پسری دوست بودم مامانم فهمید اما چون فهمید که خیلی عاشقشم چیزی به روم نمی آورد.

اونم عاشقت بود؟ الان چی با همین؟

خخخ مامان منم نمیذاشت این انقد پیله بود مامانم خسته شد اخر انقد این دنبالش بود اخر گفت برو شماره بده ...

خوبه دیگ مامانم من بود برای بار اول میرفت به بابام میگفت این مزاحم ما شده همیشه از جنگ خوشش میاد 😑

عکس پروفت دخترته ؟چ نازه

خیلی خوبه ادم مامانش پایه باشه  یک ماهه با دوسپسرم کاتم قبلش رفتیم بیرون شوهرخالم دیده ب خالم ...

اول خدا کنه دخترم صالح باشه 

ولی در کل انقدر باهاش پایه میشم که اگرم بخواد با کسی رابطه ای داشته باشه زیر نظر خودم باشه خودم دخترمو ببرم بیارم نه اینکه یهو وسط خیابون یا پارک یا خونه با یه پسر ببینمش سکته کنم 

اونجکر روابط زیر نظر خودمه رفت و امدشو خودم چک میکنم نمیزارم پاشونو فرا تر بزارن و مهم تر اینکه  اگر یکی دیدشون اون موقع هنگ نکنم و جلوی همه بایستم که کسی حرف چرت راجب دخترم نزنه 

💜👶❤
اونم عاشقت بود؟ الان چی با همین؟

اونم یه دوره ای خیلی عاشق بود اما رابطمون به هم خورد.نه الان ۱۳ ساله ازش هیچ خبری ندارم.الان من شوهرو  دو تا بچه دارم که میپرستمشون اما یه داغی ته دلم هنوز هست

تو یه طوفان من جزیره   من ناپلئون تو دزیره    جز تو کی میتونست از من همه دنیا رو بگیره    نقطه تسکین محضم نقطه آرامشم بود   اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود   تو هوای تو که باشم صاحب کل زمینم   من همه دنیامو دادم زیر چتر تو بشینم   شوق تسلیم تو بودن لحظه لحظه تو تنم بود  بهترین تصویر عمرم عکس زانو زدنم بود
 پس همشون دوسپسرای منن😉😉😉😉همتون که میگین نداریم😆😆😆😆😆

شاید😅😅😅

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
خوبه دیگ مامانم من بود برای بار اول میرفت به بابام میگفت این مزاحم ما شده همیشه از جنگ خوشش میاد 😑 ...

وای مامانت اینجوریه پس اصن نمیشه چیزی بهش گفت چه بد.اره دخترمه مرسی❤❤