2777
2789
عنوان

چقدر بعضی از زنا

736 بازدید | 79 پست

لجن و بی ذات و بی خانواده آن اینا سر چه سفره ای بزرگ شدن که راحت با مرد متاهل وارد رابطه میشن و زندگی یه زن از هم میپاشونن 

یکی از همین کثافطا زندگی که با خون و دل خوردن جمع کرده بودم از هم پاشوند البته می‌دونم تقصیر شوهر سابق بیشرف و بیذات خودم بوده که رفته سراغ اون کار اونم معلومه دیگ چی بود موقع طلاق اون زن همیشه پیش همسر سابق من بود و منتظر بود من جدا شدم این زنش شه اون نامردم همش براش استوری  عاشقانه میزاشت و من چقدر بدبخت بودم همش گریه و.. یعنی واقعا اینا چطوری می‌خوان خوشبخت شن ؟؟

جالبه انقد موزی بود شوهر سابقم همه فک میکردم من دروغ میگم خیانت میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا از آدم خیانت کار و لجن نگذره ....

من با کسی کاری ندارم [ کارما کار خودشو می کنه]بلاخره دنیا شاید وشاید یکم حساب کتاب داشته باشه...من به کسی تا تونستم بدی نکردم .بلد نیستم بد باشم...دل به دل راه داره 

خدا لعنتش کنه 

خانه‌های و زندگی که اه و اشک و گریه بنا بشه معلومه که جهنم خواهد شد و از ریشه توی آب 

امیدوارم این زمان هر جا که هست با شوهرت یا بی شوهرت کارما پس بده و همون بلایی مه سر تو آورد سر خودش بیاد با این تفاوت که صد برابر گریه کنه و خلاص نشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خدا لعنتشون کنه هرزه های لجن رو. یه عده هرزگی شغل خانوادگی شونه، وگرنه کسی که آبرو و عزت خودشو خانوادشون بخواد ازین غلطا نمیکنه و یا اگر هم کنه بزرگترش جمعش میکنه، حتما همشون اینکاره هستن که براشون هیچی مهم نیست 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
تهش با زن دیگ به همین زنم خیانت میکنه یا تهش همین زن به شوهرسابقت خیانت میکنه

وایه اینا میشن فرشته این مردا

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️