2777
2789

سلام امروز شوهرم فرستادم هرجا میره می گن تموم کردیم یا کلا ممنوع کردن نمیاریم 

الکی هی اخبار می گه کمبود نداریم و همه جا برای فروش هست 

ما پیدا نکردم

با دامستوس و اب درس کردم

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه کرونا اومده بود همون روز اول رفتم یه ژل و دو سه تا ماسک و یه مقدار پد الکلی خریدم صبح زود بود هنوزقحط نشده بود ولی دیگههههه موجود نشد

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

من کل داروخونه هارو گشتم نداشتن،گفتن به ما نمیدن برید مراکز بهداشت و خانه بهداشت 

دیروز کلی جاها زنگ زدم توی مناطق مختلف تهران،همه شون گفتن هنوز ندادن بهمون،یکیشون قسم میخورد میگفت منی که اینجا کار میکنم ۱دونه ماسک از آشناهامون گرفتم

الکل بخر زیاد دارن عطاریا بریز تو اسپری کوچیک با خودت ببر این ور اون ور 

ماسک هم دونه ای 5 تمن این ساده هاش بگردی پیدا میکنی مغازه ها دارن داروخونه نداره 

وا سطوح هم یه قاشق وایتکس تو یه پیمانه آب 

واسه لباسم سشوار با دمای 70 درجه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖