2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی شاید یکی تو دوران نهفتگی باشه و حتی تب هم نداشته باشه اینا ناقل  ویروسن که با تب سنج هم شنا ...

الان دیگه قرنطینه جواب نمیده چون تو کل کشور پخش شده ولی باید ورود و خروج رو سخت کنن فعلا به همین تب سنج اکتفا کردن که به قول شما ممکنه اصلا تب نداشته باشن

بیچاره ترسیده خب گناه داره اینجوری میگی  همین الان خیلی ها ناقل بیماری هستن تو بازار و رستوران ...

اخه ادم منطق داره فکر داره با این کارش هزار نفر دیگه هم مریض میشن اونا هم خاستن بهش کمک کنن تر خدا همه جدی بگیریم کنترل بشه 

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 
بیچاره ترسیده خب گناه داره اینجوری میگی  همین الان خیلی ها ناقل بیماری هستن تو بازار و رستوران ...

وجدان ندارن بیشرف ها من گفتم اگه گرفتم سریع قرنطینه ام کنید اگه مردم گناه گردنم نباشه که دیگران و الوده کردم

*** خورده که ترسیده . به خاطر ترس این آدم چند هزار نفر قراره بمیره ؟

اصلا نی نی سایتی ها عجیب شدن ! طرف توی امضای خودش نوشته " لطفا پاچه نگیرید " , بعد خودش به دیگران جفتک میزنه   
ما که مظلوم بودیم😢😢

آره ما همیشه مظلومیم . همه بدبختیا مال خوزستانیاست . زیر پا میلیاردها بشکه نفت , روی سر همه بدبختی های مملکت .

اصلا نی نی سایتی ها عجیب شدن ! طرف توی امضای خودش نوشته " لطفا پاچه نگیرید " , بعد خودش به دیگران جفتک میزنه   

شاید باورتون نشه ولی دیروز رفته بودم فروشگاه دیدم یه آقایی بدون هیچ دستمال یا ماسکی 

به شدت سرفه میکرد رو کالاها و جلوی دهنشم نمیگرفت 

هیچکی هم کاری بهش نداشت 

به نظر من کسی که ماسک نداره اصلا نباید بهش اجازه ورود به فروشگاهها رو بدن