2777
2789

فریتینم روی ۷هست

همش دارم قرص میخورم ولی حس میکنم اوضاعم تغییری نکرده همچنان پرخوابم هردقیقه ولم کنی میخوابم بدنمم یخ یخه و ریزش موهام اینقدر زیاده که کف سرم انگار جاده باز کردن

اگه کسی کمخونیشو درمان کرده کمکم کنه💚

شیره انگور برای کم خونی خوبه؟کسی تجربه داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر تغدیه میگفت یک کیلو شیره کار یه قرص اهنو نمیکنه اون همه هم قند وارد بدنت میکنی 

دکتر خون به من گفت اگه اول میومدی تزریق میکردیم اهنو 

ولی اول دکتر زنان با دوز بالا بهم قرص داد یه ذره بهتر شد

حالا دوباره امروز به دکتر خون علائم رو گفتم یه عالم فاکتورای خون و اهن رو داد ببینه نتیجه چی میشه

مامان من در حدی بود که دکتر گفت باید خون تزریق کنی ولی مامانم با اینا خوب شد 

۲۱ عدد مویز را در یک لیوان عرق بیدمشک خیس کن تا صبح بمونه صبح ناشتا اونو بخور  یه لیوان هم شربت شیره انگور

هر روز یه مشت برگه ی زردآلو بخور خوب میشی

من پلی کیستیک بودم، برای بارداری تقریبا ۲ سال ممتد داروهایی مثل اینوسیتول گاهی دوفامد، و دائم فولیک اسید، ففول و ویتامین دی و کلا قرصهای لازمو میخوردم،۶ ماه یبار ازمایش میدادم فاکتورهای خونم خوب شد و بالا امد، اما اصلا اثری روی ریزش موهام نداشت

دکتر تغدیه میگفت یک کیلو شیره کار یه قرص اهنو نمیکنه اون همه هم قند وارد بدنت میکنی دکتر خون به من گ ...

الهی نتیجش عافیت و سلامتی باشه برات💚

میشه بگی پزشکت برا کم خونی چه قرصی بهت داد؟

قرص آهن ایرانی بخور ببین قرص خارجی مختص ژنتیک خارجیاس وآهنش کمتره فقط جذبش بیشتره مثلا قرص آهن خارجی آهنش حدود پونزده تا بیسته ولی ایرانی پنجاهه فقط باید جذبشو زیاد کنی بعد خوردنش چیزای ویتامین سی دار بخور جذب بشه مثه گوجه یا پرتقال وزمانی که معده ات سبکه وزیاد غذا نخوردی قرصوبخور