2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینجوری نیست گفتن بازرسی میذارن واسه همون درجه تب  که کسی مشکوک باشه اجازه خروج ندن

ولی شاید یکی تو دوران نهفتگی باشه و حتی تب هم نداشته باشه اینا ناقل  ویروسن که با تب سنج هم شناسایی نمیشن

ما ک نمدونیم کدوم خبر رو باور کنیم  اخبار ایران میکه کلا تو ایران ۱۸ نفر فوتی داشتیم  بی ...

دیشب پرستار یکی از بیمارستان های قم میگفت ۸ فوتی فقط تو یه شب داشتن دیگه خودت ببین کی داره راست میگه

نشان از عدل اینجا نیست یارب کودتایی کن                 بیا با عدل و انصافت،میان ما خدایی کن                       نگاهی کن به بعضی ها که قرآن را علم کردند                 ولی دست عدالت را ز بازوها قلم کردند
ای خاهر دوستم پرستاره میگفت یه مرد بود خاستیم بستریش کنیم فرار کرد 

امیدوارم در حین فرار رفته باشه زیر ماشین . حروم لقمه بی شرف . امثال همین کثافت باعث گسترش بیماری و مرگ هزاران نفر میشن .

اصلا نی نی سایتی ها عجیب شدن ! طرف توی امضای خودش نوشته " لطفا پاچه نگیرید " , بعد خودش به دیگران جفتک میزنه   
ببخشید عجب آدمای بیفکری هستن...اگه ناقل باشن یا ناقل بشن این زیارت بع چع درد میخوره

درهای حرم و بستن فقط محوطه بازه والا امام رضا هم راضی نیست بیاین زیارت چه ادم هایی پیدا میشه زیارتشون قبوله ؟

امیدوارم در حین فرار رفته باشه زیر ماشین . حروم لقمه بی شرف . امثال همین کثافت باعث گسترش بیماری و م ...

بیچاره ترسیده خب گناه داره اینجوری میگی 

همین الان خیلی ها ناقل بیماری هستن تو بازار و رستوران و پارک در حال تردد 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»