نگرانش نباش فرصت خرید همیشه هست من میتونم بهت سهم بگم چند تا بررسی کنی اونم فقط چون خودت میبینم انق ...
اره ممنون میشم معرفی کنید ، خودمم هر سهمی بهم بگن میرم نمودارشو بررسی میکنم
یه مشکلی که دارم اینه که میترسم پول زیاد بذارم ! میدونم مثلا فلان سهم چند روز قراره مثبت بشه و صعودیه ولی باز میترسم چند میلیون ازش بخرم ! شما هم اولش اینجوری بودی ؟ حس ترس داشتی ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره حسابداری خونده بودم. من اون کاربریم ترکید این جدیده.
اره واقعا نذری رو خوب اومدی . دیروز یه خانومه میگفت با ۵۰۰ هزار تا یه تومن میخوام بورس بخرم تازه سهامم نمیگفت😄😄 میگفت میخوام با سود اون ۵۰۰ تومن خونه بخرم😑😑😑😑 دهنم واموند بهش میگفتم اینجوری نمیشه میگفت تو حسودی و فلان خب خنده داره بعضی حرفا😄😄😄😄
اره خب تو فک کن طرف در همین حد بلده بعد گیر میده ب من سهام معرفی کن تو باشی نمیترسی؟؟ بعدم ک میگی ا ...
سلام ..ببخشید مزاحمتون میشم ..من تازه کد گرفتم و ثبت نام کردم ..علاقه هم زیاد دارم یاد بگیرم میشه سایتی نرم افزاری معرفی کنین ..که پایه ای یاد بگیرم ..فعلا به من گفتن عرضه اولیه بخرم ...واینکه الان که بورس ریزش داره وقت خوبیه برای خرید یا صبر کنم بعد از عید بازم ببخشید