2777
2789
نگرانش نباش فرصت خرید همیشه هست من میتونم بهت سهم بگم چند تا بررسی کنی اونم فقط چون خودت میبینم انق ...

اره ممنون میشم معرفی کنید ، خودمم هر سهمی بهم بگن میرم نمودارشو بررسی میکنم 

یه مشکلی که دارم اینه که میترسم پول زیاد بذارم ! میدونم مثلا فلان سهم چند روز قراره مثبت بشه و صعودیه ولی باز میترسم چند میلیون ازش بخرم ! شما هم اولش اینجوری بودی ؟ حس ترس داشتی ؟ 

اره ممنون میشم معرفی کنید ، خودمم هر سهمی بهم بگن میرم نمودارشو بررسی میکنم  یه مشکلی که دارم ...

بله

پولی رو میزاشتم ک برام مهم نبود ضرر کنم

اوایل 200

300

500

بهد یه تومن

دیگه ب جایی رسیدم ک واقعا خوب تحلیل میکردم رسیدم ب 10تومن

الانم ک دیگه حجمای خیلی بالاتر

درخواست دوستی بده تا شب اسم چن تا سهم میفرستم برات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزییزم اره یادم اومد اقتصاد خوندی ن منم همونم با همون اکانت اره ی عده فک میکنن بورس سود نذری میده ...

اره حسابداری خونده بودم. من اون کاربریم ترکید این جدیده. 

اره واقعا نذری رو خوب اومدی . دیروز یه خانومه میگفت با ۵۰۰ هزار تا یه تومن میخوام بورس بخرم تازه سهامم نمیگفت😄😄 میگفت میخوام با سود اون ۵۰۰ تومن خونه بخرم😑😑😑😑 دهنم واموند بهش میگفتم اینجوری نمیشه میگفت تو حسودی و فلان خب خنده داره بعضی حرفا😄😄😄😄

اره حسابداری خونده بودم. من اون کاربریم ترکید این جدیده.  اره واقعا نذری رو خوب اومدی . دیروز ...

اره خب تو فک کن طرف در همین حد بلده بعد گیر میده ب من سهام معرفی کن تو باشی نمیترسی؟؟

بعدم ک میگی اقا اینکار غلطه میگه بگو نمیخوای چیزی یاد بدی دیگه

اره خب تو فک کن طرف در همین حد بلده بعد گیر میده ب من سهام معرفی کن تو باشی نمیترسی؟؟ بعدم ک میگی ا ...

دقیقا اینمورد ها زیاد واسم پیش میاد . من کلا دارم تاپیکای بورسیمو پاک میکنم که کسی ازین سوالا نپرسه 

بعد جالبه منتظر سود هستن تو همون روز اول  اونم سود کلان خو لامصب روزی نهایتا ۵ درصد میخوره مال بابام که نیس بیشتر بدن 😑😑😑😑😫😫

دقیقا اینمورد ها زیاد واسم پیش میاد . من کلا دارم تاپیکای بورسیمو پاک میکنم که کسی ازین سوالا نپرسه& ...

دقیقا هم کسایی دنبال سود کلانن ک هیچ زحمتی برای علمش نکشیدن من خودم باشم شک میکنم میگم چرا اخه من باید سود ببرم😂

دقیقا هم کسایی دنبال سود کلانن ک هیچ زحمتی برای علمش نکشیدن من خودم باشم شک میکنم میگم چرا اخه من با ...

بنطرم معرفی نکن سهام . بیکاری بجا تشکر بدهکارم میشن ازت تازه اگه ضرر هم کنن نفرین و ناله ام میکنن😄😄😄

اره خب تو فک کن طرف در همین حد بلده بعد گیر میده ب من سهام معرفی کن تو باشی نمیترسی؟؟ بعدم ک میگی ا ...

سلام ..ببخشید مزاحمتون میشم ..من تازه کد گرفتم و ثبت نام کردم ..علاقه هم زیاد دارم یاد بگیرم میشه سایتی  نرم افزاری معرفی کنین ..که پایه ای یاد بگیرم ..فعلا به من گفتن عرضه اولیه بخرم ...واینکه الان که بورس ریزش داره وقت خوبیه برای خرید یا صبر کنم بعد از عید    بازم ببخشید

سلام ..ببخشید مزاحمتون میشم ..من تازه کد گرفتم و ثبت نام کردم ..علاقه هم زیاد دارم یاد بگیرم میشه سا ...

عزیزم تا زمانی کشما کامل یاد نگیرید،ریزش و غیر ریزش فرق نداره من پیشنهاد نمیکنم جز عرضه اولیه سهم دیگه ای بخرید

نرم افزار وسیله تحلیله خود نرم افزارو باید یاد گرفت

اما سایت فراچارت عالیه برای شروع

عزیزم تا زمانی کشما کامل یاد نگیرید،ریزش و غیر ریزش فرق نداره من پیشنهاد نمیکنم جز عرضه اولیه سهم دی ...

سلام براتون درخواست دوستی دادم راجب بورس ازتون سوال میپرسم

جواب بدید لطف میکنید