2777
2789
شما کجا کلاس رفتی اسم استادتون چی بود

ببین من ب لحاظ ارتباطاتی ک داشتم خصوصی رقتم استادم کلاس نمیزاره

البته ی نفرم میشناسم تو مجتمع فنی اونم خوب بود ولی دوره کاملش 4_5برات تموم میشد

ک ب نظر من بیشتر هم بنیادی کار بود

ی کم باید خودت یاد بگیری ک دستت بیاد اصن بنیادی برات بهتره یا تکنیکال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو درساتون بورس داشتید؟ اگه داشتید اره

درسهای مدیریت مالی اقتصاد داشتیم 

بچه ها تو این تایپک بمونید من یه مدت میخوام سرچ کنم اطلاعاتم‌بره بالا

بیاید با هم در ارتباط باشیم اگه وقت کردید

صبح ها فقط بازار رو رصد میکنم و نمودارای تکنیکال هر سهم رو نگاه میکنم و سعی میکنم روند و حمایت و مقا ...

اصلا این فکرو نکن.بازار ی روزایی سبزه ی روزایی بد قرمز 

از کسی ک چند ساله تو بازاره بپرس بهت میگه

اون ادم اگه بدون اموزش اومده شک نکن میرسه روزایی ک 3تومن ضرر میکنه و ببشتر

ب نظر من تو خوب داری پیش میری

میتونی از ی مشاور هم کمک بگیری اگه میشناسی ک بهت بگه چ سهمی رو زی نظر بگیری بازیشو کمکت میکنه

اما ن از این ادمای تازه کار ک میگی

درسهای مدیریت مالی اقتصاد داشتیم  بچه ها تو این تایپک بمونید من یه مدت میخوام سرچ کنم اطلاعاتم ...

فک نکنم اونقدر روش مانور داده باشن اقتصادت شاید ی کم تو بنیادی کمکت کنه ولی نگران نباش سخت نیس

از همگی ممنونم بچه ها

شوهر من برقه الان خیلی ها پول بهش میدن تا تو سود شریک بشن تازه مالی نبود ولی پشتکار داشت دوساله خوب سود میکنه 

انشالله اگه باعث پیشرفت ما میشه ما هم خوب یاد بگیریم

اینکه بری کلاس خوبه ولی چیزیه که بشینی بادقت شرکتارو نگاه کنی و یه مدت رشدشونو زیر نظرداشته باشی خوبه.😑😐خاله خودم ۵ساله توکاره بورسه بدون هیچ کلاسی میلیونها پول از بورس میکشه بیرون.به ماهم مشاوره میده🤣🤣و ازاونور نامزد خودم تحلیل تکنیکال انجام میده و همه ایناباعث تنبلی میشه خودم تلاشی نکنم😏

اصلا این فکرو نکن.بازار ی روزایی سبزه ی روزایی بد قرمز  از کسی ک چند ساله تو بازاره بپرس بهت م ...

متاسفانه آدم قابل اعتماد نمیشناسم برای خرید سهم 

کلاس هم میخواستم برم ولی بخاطر این بیماری جدید تعطیلش کردن تا اردیبهشت ماه 

متاسفانه آدم قابل اعتماد نمیشناسم برای خرید سهم  کلاس هم میخواستم برم ولی بخاطر این بیماری جدی ...

نگرانش نباش فرصت خرید همیشه هست

من میتونم بهت سهم بگم چند تا بررسی کنی اونم فقط چون خودت میبینم انقد پیگیری و اموزشات ب قدری هست ک بدونی هر سهمی عالی ترینم ک باشه تحت تاثیر جو ممکنه بریزه قیمتش و حد ضررشم بخوره و بزرگترین تحلیلگرا نمیتونن ادعا کنن ک همچین سهم و همچین ضرری نداشتن

پایبندی ب حد ضرر مهمترین چیزه اگه نخوندی راجبش حتما بخون 

البته واااقعا توصیه میکنم نری بخری چون زوده برات درگیر ذوق میشی اموزش یادت میره ولی زیر نظر بگیری تا چن ماه

چارتشو بازی سهمو تابلوشو

نقاط حمایت مقاومت و.....

هر چی ک یاد گرفتی روش پیاده کنی

بعد بچه ها از کجا میفهمید فاندامنتال رو بهتر میفهمید یا تکنیکال

وقتی از هر کدوم ی کم بفهمی و متوجه شی هر کدوم چیه تصمیم میگیری با کدوم راحت تری و روحیت بهش میخوره

البته ب نظر من بهتره ادم هر دو رو بلد باشه