2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بدونم بهترین روش چیه وقتم هدر نره

استاد خوب پیدا کن کلاس برو

سایتی ک بهت گفتم عالیه اما برای کسی ک واقعا پشتکار داره و وقت بزاره

معلم خصوصی هم میتونی بگیری اگه بخوای کمتر خرج کنی اما بازم دقت کن مورد اعتماد باشه

دقیقا میشناسم کسی ک کل پاداش بازنشستگی رو گرفته بود 300تومن وارد بورس کرد بعد ی مدت 180تومن کشید،بی ...

آره زیاد دور و اطراف خودمونم اتفاق افتاده همه فقط سودشو میبینن  و میخوان وارد بشن بدون هیچ زمینه ای روزای منفی و ضرراشو نمیبینن که چی ب چیه. شما یه اکانت دیگه داشتی ترکید یا همونه پروفایل عوض کردی؟؟؟ من نازپر خانومم قبلا در مورد بورس باهم حرف زده بودیم نمیدونم یادت میاد یا نه

خب این شانسه عزیزم ب قول خودتون شما نمیدونید کی بخرید کی بفروشید ممکنه ضانس بزنه 2تومن ضرر کنید ی ...

من توی این یکماه تابلوخوانی و تکنیکال مقدماتی و کار با اندیکاتورا رو یاد گرفتم 

ولی خیلی مونده تا روی نمودارا خوب تحلیل کنم 

بنظرت چقدر طول میکشه تا یادشون بگیرم ؟ 

فراچارت کدوم استادش برای آموزش ایچیموکو بهتره ؟ 

من خودم با فراچارت پیش نرفتم چون چند سال قبل اموزش دیدم ولی دو سه تا ببینی کلی دستت میاد

ب نظرم با ایچیموکو هم شروع نکن پایه ای تر پیش برو

من ارشد صنایع هستم برای من هم خوبه

کلا رشته ای که به بورس میخوره مدیریت مالی هستش. شماهم با مطالعه و دنبال کردن چنل هایی که سهم خوب معرفی میکنن کم کم راه میوفتی و همه چی دستت میاد. کسی کلاس میره که بخاد خودش صفرتاصدتحلیل کنه.و ممکنه تحلیلش درستم نباشه ضررکنه.کلاس خوب بالای ۱۰میلیون خرجشه

من توی این یکماه تابلوخوانی و تکنیکال مقدماتی و کار با اندیکاتورا رو یاد گرفتم  ولی خیلی مونده ...

خیلی عالیه پشت کارت 

من فکر کردم صفری

ببین بورس انتها نداره ولی اگه 4ماه تا 6ماه سفت و سخت بچسبی بهش خوب یادمیگیری در حد بستن سبدت

دیگه بقیش نکته و تجربه

سعی کن تاااا میتونی چارت ببینی چارت خیییلی کمک میکنه حتییی فقط دیدنش بازی سهمارو یادت میده

آره زیاد دور و اطراف خودمونم اتفاق افتاده همه فقط سودشو میبینن  و میخوان وارد بشن بدون هیچ زمین ...

عزییزم اره یادم اومد اقتصاد خوندی

ن منم همونم با همون اکانت

اره ی عده فک میکنن بورس سود نذری میده خیلی پشیمون میشن

خیلی عالیه پشت کارت  من فکر کردم صفری ببین بورس انتها نداره ولی اگه 4ماه تا 6ماه سفت و س ...

صبح ها فقط بازار رو رصد میکنم و نمودارای تکنیکال هر سهم رو نگاه میکنم و سعی میکنم روند و حمایت و مقاومت ها رو تشخیص بدم و اندیکاتور بندازم روشون 

بعد از ظهرا هم فیلمای فراچارت رو میبینم 

من فقط عرضه اولیه میخرم 

راستش چند نفر گفتن ما یکماهه اومدیم و هیچی بلد نیستیم ولی با ده میلیون 3 تومن سود کردیم ، من کلی نا امید شدم از خودم 😐