2777
2789
عنوان

یهو دلم برای مامان بابام خیلی تنگ شد

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 68 پست
اوووووووووه چقد دوری دور بودن خودش عاملی برای دیر سر زدن برادرشوهرم هم کاناداس. اونا بعد از سه&nb ...

اره ما هم همینیم زندگی کارمند بودن خیلی سخته . اما خوب تو ایران هم واقعا کار سخته شرایط اصلا مساعد زندگی نیست عل الخصوص برای بچه ها 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا اینگلیسی یا همون امریکن اما یه درصد کمی هم فرانسوی

می شه ادد کنم دلم می پوسه اینجا تنهایی لااقل شما ها در می کنید 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
من خیلی می فهممت چون منم اینجا خیلی تنهام برای منم لطفا دعا کن که باردار باشم ببین یه سوال هفته اول ...

نه خداروشکر من هیچ علائمی نداشتم

خدا خیلی کمک کرد. بخاطر دعاهای مامانم. که تنهام اذیت نشم

من بعد از ۱۳ رو تاخیر پریود رفتم آز بتا دادم مثبت بود. اصلا فکرشم نمیکردم

چون همیشه تاخیر داشتم تو پریودی

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
نه خداروشکر من هیچ علائمی نداشتم خدا خیلی کمک کرد. بخاطر دعاهای مامانم. که تنهام اذیت نشم من بعد ا ...

خدا را شکر همبشه سلامت باشی 

الهی چقدسخته چرارفتین ینی توایران کارنبودواسه شوهرت بازم چن تادوست پیداکنی خوبه حداقل باهم دیگ رفت ...

همسرم ایران تو عسلویه کار میکرد

کارمند رسمی هم بود

ولی عسلویه خیلی الوده س. در حقیقت ما فرار کردیم

الودگی عسلویه ۳۰۰ برابر استاندار جهانیه. ولی هیچکس رسیدگی نمیکنه. فک میکنن چون حقوق بالا میدن دیگه کسی مشکلی نداره

ولی همسر من داشت مریض میشد

و مشکلات ناباروری من بیشتر از جانب ایشون بود😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

منم اولین عیدیه که ازشون دورم دلم داره میترکه‌ همش یاد خاطرات پارسال میفتم و گریه م می گیره 

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
همسرم ایران تو عسلویه کار میکرد کارمند رسمی هم بود ولی عسلویه خیلی الوده س. در حقیقت ما فرار کردیم ...

بعد چند وقت باردار شدی عزیزم 

منم اولین عیدیه که ازشون دورم دلم داره میترکه‌ همش یاد خاطرات پارسال میفتم و گریه م می گیره 

منم همینطور عزیزم به خدا لوس نیستمااااا خیلی دلم تنگ شده 

من بابام و مامانم اینا دکتر هستن و میتونن توی یه بیمارستان اونجا استخدام بشن  احنمالا بابام ب ...

واقعا؟؟

همین؟؟

نفری ۳۰۰ملیون بدین دیگه اقامت میگیرین؟؟

خب بجز نفری ۳۰۰ باید یه مدت هم از جیب خرج کنی تا کار پیدا بشه

من همسرم میگه اگههههه اونجا هم مثه اینجا اول برام کار پیدا بشه بعد تصمیم میگیرم برم یا نرم

ان شاالله هرجاهستین دلتون شاد لبتون خندون باشه

ممنون عزیزم

شماهم همینطور🥰🥰

منم همینطور عزیزم به خدا لوس نیستمااااا خیلی دلم تنگ شده 

منم همیشه فکر می کردم آدم قوی ای هستم احساساتی نیستم اما کم اوردم مخصوصا که اوضاع ایرانم بد شده و همش خبر بد شنیدیم این چن وقت همش دلتنگ و نگرانم شبا تا صبح خوابم نمی بره میترسم چیزی بشه و من دستم به جایی بند نیست کمک کنم😢😢😢

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

عزیزم فقط بدون این دوری واسه خانوادت سخت تره اگه بی تالی کنی سخت تر هم میشه حالا که دوری سعی کن خیالشون راحت باشه تو خوشحالی،ولی اگه بدونن بهت سخت میگذره تحملش واسه اونا سخت میشه