2777
2789
عنوان

یهو دلم برای مامان بابام خیلی تنگ شد

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 68 پست
تقریبا ۱۹

خوب خیلی برات راحته مهاجرت نگران نباش عزیزم فقط ممکنه یک کم اولش دلت برای دوستات تنگ بشه 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اینجا هم چیزهای عید هست من پارسال رفتم با مامانم تجرییش خیلی آدم زیاد بود کجای تهرانی اگر فوضولی ...

تهرانی نیستم عزیزم ولی دو سال قبل از مهاجرتم تهران زندگی می کردم محدوده غرب

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
تهرانی نیستم عزیزم ولی دو سال قبل از مهاجرتم تهران زندگی می کردم محدوده غرب

اصلیتت کجاییه ؟ وای خدا چه قدر سوال پرسیدم ببخشید 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
پس اونجام هزینه ها زیاده :) انشاالله زودی خانوادتون رو ببینید و نی‌نی تون به سلامتی به دنیا بیاد😍😍

هزینه ها زیاد نیست. حقوقش کمه😁

اگه منم میتونستم سرکار برم خیلی کمک خرجمون میشد

ولی هم شرایطشو ندارم فعلا. هم اینکه اصلا همسرم راضی نیست

میگه تو فقط مامان بچه باشی کافیه😅😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اصلیتت کجاییه ؟ وای خدا چه قدر سوال پرسیدم ببخشید 

خواهش می کنم

اهواز

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
اخی من دوست صمیمیت اهوازیه خیلی ماهید همتون 

قربونت برم لطف داری😘😘😘

هزینه ها زیاد نیست. حقوقش کمه😁 اگه منم میتونستم سرکار برم خیلی کمک خرجمون میشد ولی هم شرایطشو ندا ...

اره درست میگن منم یه وقتی مامان بشم دوست ندارم دیگه سرکار برم :) ولی جای خوبی رفتینا😉من عاشق ایتالیام

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱