2777
2789
عنوان

یهو دلم برای مامان بابام خیلی تنگ شد

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 68 پست
عزیزمم تاپیک منو خوندی درسته؟! ببخشید اگه ناراحتت کردم عزیزمم منم باید مهاجرت کنم الته تنها نه با ...

فکر کنم عزیزم 😔 ببخشید نگو دلم یهو‌گرفت کلا امروز یک کم احساساتیم زود گریم می گیره 😔🤭

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
نه. خدا نکنه🙄 همسرم موقعیت بهتری تو ایران گیر بیاره برمیگردیم ان شالله🙏

راضی نیستید یعنی از مهاجرت؟ 

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمم تاپیک منو خوندی درسته؟! ببخشید اگه ناراحتت کردم عزیزمم منم باید مهاجرت کنم الته تنها نه با ...

کجا قراره بری 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
نه. خدا نکنه🙄 همسرم موقعیت بهتری تو ایران گیر بیاره برمیگردیم ان شالله🙏

انشالله هر چی خیره براتون پیش بیاد عزیزم 

غربت چیکارمی کنی که حوصلت سرنره

هیچی

حوصلمم سر میره

تی وی هم نمیتونم نگاه کنم چون هیچی نمیفهمم

روزای سه شنبه و‌پنجشنبه میرم کلاس ایتالیایی. فقط همین

خوبیش اینه همسرم شنبه و یکشنبه خونس. وگرنه دیوونه میشدم

وقتی ایران بودیم عسلویه کار میکرد. پنجشنبه و‌جمعه هم سرکار بود

اونحاهم تنها بودم. ولی خب یه دوست داشتم

اینجا ولی اولاش خیلی سخته. خیلی احساس تنهایی میکنی

ولی خدا خیلی کمک میکنه. یه مرکز فرهنگی تو میلان پیدا کردیم. پنجشنبه هامراسم دارن

میریم اونجا کلی دوست پیدا کردم. خوبیش اینه همون یه روزم کلی تو روحیت تاثیر میذاره. اونجا همه ایرانین میتونی دو کلمه حرف بزنی دلت وا شه😉

ولی در کل خیلی سخته

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
تورنتو ،کانادا

چجوری میخاین برین کانادا؟؟

منم به همسرم میگم از اینجا بریم

ولی فک کنم هزینه اولیه رفتن به کانادا زیاد باشه

چون بابد یه مدت دنبال کار بگردی

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
هیچی حوصلمم سر میره تی وی هم نمیتونم نگاه کنم چون هیچی نمیفهمم روزای سه شنبه و‌پنجشنبه میرم کلاس ...

من خیلی می فهممت چون منم اینجا خیلی تنهام برای منم لطفا دعا کن که باردار باشم ببین یه سوال هفته اول بارداریت کمر درد داشتی ؟ کمردردت چطوری بود مثل حالت ساییدگی بود ؟ 

چجوری میخاین برین کانادا؟؟ منم به همسرم میگم از اینجا بریم ولی فک کنم هزینه اولیه رفتن به کانادا ز ...

من بابام و مامانم اینا دکتر هستن

و میتونن توی یه بیمارستان اونجا استخدام بشن 

احنمالا بابام بعدها مطب بزنه همونجا

چون مهاجرت خونوادگی نفری ۳۰۰میلیون باید سرمایه گذاری کنیم کانادا

هیچی حوصلمم سر میره تی وی هم نمیتونم نگاه کنم چون هیچی نمیفهمم روزای سه شنبه و‌پنجشنبه میرم کلاس ...

الهی چقدسخته

چرارفتین ینی توایران کارنبودواسه شوهرت

بازم چن تادوست پیداکنی خوبه حداقل باهم دیگ رفت وامدمیکنین دلت بازمیشه

باشوهرت روزای که خونست برین بگردین

من امریکا هستم سن دیگو‌

اوووووووووه

چقد دوری

دور بودن خودش عاملی برای دیر سر زدن

برادرشوهرم هم کاناداس. اونا بعد از سه سال فقط خانوم و‌دخترش تونستن بیان

بخاطر بالا بودن هزینه ها

گفت اگه خودمم بیام یکماه حقوق بهم نمیدن. بعد برگشتی بی پول میشیم😕