2777
2789
عنوان

کار نکردن شکم نوزاد دوماهه

157 بازدید | 15 پست

سلام دوستان دخترم دوماهشه مدفوعشو نمیتونه دفع کنه ب دکتر گفتم بهش پدی لاکت داده اما احساس میکنم تاثیری نداره نمیتونه دفعش کنه درد داره زور نمیزنه نمی‌دونم چیکار کنم لطفا اگر تجربه ای دارین بگین بهم ممنون

پدی لاکت یبس میکنه 

روغن زیتون دور نافش بمال و دورانی به سمت عقربه ای ساعت ماساژ بده وچند قطره هم توی نافش بنداز 

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عرق نعنا و نبات بده اگر جواب نداد ، مجبوري خودت دست به كار بشي با كره و گوش پاكن🤦🏻‍♀️

عرق نعنا یبس میکنه  

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!
عرق نعنا و نبات بده اگر جواب نداد ، مجبوري خودت دست به كار بشي با كره و گوش پاكن🤦🏻‍♀️

با گوش پاک کن تحریکش میکردم اما تنبل شده دیگه خودش کارشو نمیکنه احساس میکنم یکمم مقعدش ورم کرده 

من به هر دو بچم دادم

من متخصص یبوستم دختر  

با گوش پاک کن تحریکش میکردم اما تنبل شده دیگه خودش کارشو نمیکنه احساس میکنم یکمم مقعدش ورم کرده  ...

وای مقعدش را زخم کردی بچه برای دفع درد داره

تو نافش اشکال نداره؟دکتر گفته؟

عزیزم باور کن من تو عمر بیست وهفت ساله ام همیشه یبوست داشتم و بچه خودم و بچه خواهرم و خواهر اخریم که خیلی کوچکتر از منه را تجربه کردم انجام بده من الان بچه ام شش ماهشه وبراش انجام دادم اصلا مقعدش را تحریک نکن خدایی نکرده شقاق یا بواسیر میگیره گناه داره بچه را عیب دار میکنی با روغن زیتون شکمش را ماساژبده همونجور که گفتم روغن زیتون زیاداااا نه یه قطره دوقطره هااا

قشنگ از دور ناف تا پهلوها فقط اررروم نه سفت بچه اذیت بشه ها ارررووووم ماساژش بده ان شاءالله حل میشه اگه نشد بهش یک سی سی روغن زیتون بده نشد بهش ترنجبین بده خدا شاهده عین بچه خودم راهنماییت کردم دوست داشتی انجام بده ولی هیچوقته هیچوقت مقعدش را تحریک نکن