2777
2789

سلام دوستان روز و شبتون خوش

من آذر 98 چهار تا دندون عقلمو تو یه جلسه کشیدم. دو تاش جراحی و نهفته بود. دوتاش کشیدن ساده.

ولی بعد از جراحی یک طرف زبونم کاملا بی حس شد. جوری که اوایل سوزن سوزن و گز گز میشد ولی الان اونم نیست.

همون دکتر رفتم ویتامین داد و قرص اما افاقه نکرد و گفتن خودش برمیگرده!! ولی تا الان که برنگشته

میخواستم بدونم کسی هست این مشکل براش پیش اومده باشه و تونسته باشه درمان کنه؟

ای خاک بر سرش

برو پیش یه دکتر دیگه

سریعا برو

خیلی سریع

ویتامین عصبو درمون نمیکنه داره سر میدوونتت

ازش شکایت کن

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه امپول بیحسی رو بد زده باشه ممکنه این اتفاق بیفته یکی از اشناهای ما عصب لپش از بین رفته لپش چاک شده اندازه یه سکه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

برادر من یکی از دندونای عقلش نهفته بود . عکس گرفت دکتر گفت دندونت فک جوشه ،یعنی ریشه ش به استخوان فک جوش خورده و اگر بکشه به عصب فک آسیب میزنه و احتمال داره نتونه آب دهنشو قورت بده و یه طرف لبش فلج بشه که ما منصرف شدیم . ولی مورد شمارو نمیدونم عزیزم . انشالله که بهتر میشی .

همکار همسرم بعد از جراحی دندان عقل ، یک قسمت زبونش زخم شد و کلی دکتر و دوا و درمان بعد هم فوت کردن، ...

ولی من فکر میکنم اون سرطان زبان داشته ربطی به جراحی دندون نداره یکی از اشناهای ما هم داشت فوت شد

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
ای خاک بر سرش برو پیش یه دکتر دیگه سریعا برو خیلی سریع ویتامین عصبو درمون نمیکنه داره سر میدوونت ...

تو فکرش بودم برم شکایت کنم اما یکی یه جا نوشته بود که اثباتش سخته :(

راه های ترمیم عصب داره اما باید همون روزای اول اقدام میکردم که متاسفانه رفتم پیش خودش ویتامین و قرص داد

برادر من یکی از دندونای عقلش نهفته بود . عکس گرفت دکتر گفت دندونت فک جوشه ،یعنی ریشه ش به استخوان فک ...

شاید مال منم اینجوری بوده نگفتن :( یا موقع درآوردن به عصب آسیب زده

خیلی ممنون

ای وای! من تا حالا نشنیدم چنین چیزی. خب عزیزم چرا ۴ تا دندون تو یه جلسه کشیدی؟! خدا مرگ بده به دندون ...

والا میگفت میتونه بکشه! دوتارو کشید گفت حالت خوبه برم اون دوتای دیگه رو هم بکشم؟ -_-

بعد دکتر خودم میگفت جراحا اینجورین از یه طرف شروع کنن از اونور درمیان!

خیلیا به مشکل من یا حتی بدتر دچار شدن