2777
2789

مادرشوهرم دم به دقیقه زنگ میزد یه سفارش داشت فک‌کنم حدود۶۰تومن خریدکردیم براش میموندیم خونه خودمون نهار میخوردیم سنگینتر بودیم...خیلی پرتوقعه نمیدونم چطور این خرجا رو ک میندازه گردنمون تموم کنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا انقد حساب کتابی نباشین

60 تومن یه نایلون هله هوله نمیشه ها

مادرشه خب بخره

برا کم شدن خرجتون رفتین!؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
تو رو خدا انقد حساب کتابی نباشین 60 تومن یه نایلون هله هوله نمیشه ها مادرشه خب بخره برا کم شدن خر ...

😐😐😐😐این فقط یکیش بود خوشبحال شما ک به چشمتون نمیاد این پولا

تو رو خدا انقد حساب کتابی نباشین 60 تومن یه نایلون هله هوله نمیشه ها مادرشه خب بخره برا کم شدن خر ...

کاملا موافقم ۶۰ تومن پولی نیست اصن...اگه برا مامان خودش بود ک ناراحت نمیشد...

🕉زندگی رو جدی نگیر چون ازش زنده بیرون نمیری🕉
😐😐😐😐این فقط یکیش بود خوشبحال شما ک به چشمتون نمیاد این پولا

بحث پولداری نیست اصلا

حرفم چیز دیگه اس

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
کاملا موافقم ۶۰ تومن پولی نیست اصن...اگه برا مامان خودش بود ک ناراحت نمیشد...

آدم اصن نباید روش بشه اینو به شوهرش بگه