خب خیلی زیاده ...واقعا حق داری .بدم میاد از پدر مادرایی که به جای کمک کردن از بچه اشون میخوان بکنن...ولی متاسفانه هر چی هم به شوهرت بگی اثر نداره فک کنم سعی کن کمتر بری هیچ راه حلی به ذهنم نمی رسه هر کاری کنی متهم به خسیسی میشی
شروع رژیم .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.
خب اگه همسر شما این 500 تومن واقعا بهش فشار بیاره خودش یه فکری میکنه شما خودتو با زدن این حرف ...
والا به نظر من ک باید خانواده ها جوونارو درک کنن مخصوصا اوایل ازدواج اونم تو این زمونه. زندگی کردن خیلی سخت شده و اوایل ازدواجم که کلی قرض و قوله ست باید کمک حال ادم باشن و درک کنن . بعدم بنظر من که مردااکثرا تو این مواقع که کم میارن از خرج زنشون میزنن
خب اگه همسر شما این 500 تومن واقعا بهش فشار بیاره خودش یه فکری میکنه شما خودتو با زدن این حرف ...
ن عزیزم ایطور نیس..ما یه هفتس کارت حقوقمون خالی شده داریم از پس اندازمون خرج میکنیم.من نگفتم برا صرفه جویی رفتم من ماهی دوبار میرم اونم در حد یه غذای سردستی..یه جوری حرف بزن ک اگه اون حرفو به خودت زدن دلخور نشی
ن عزیزم ایطور نیس..ما یه هفتس کارت حقوقمون خالی شده داریم از پس اندازمون خرج میکنیم.من نگفتم برا صرف ...
عزیزم بنظر من ک حق با شماست مادر شوهر و پدرشوهرت با همون حقوق میتونن سر کنن و بچه ای ندارن ک نگران اینده اش باشن. شمایید ک جوونید و میخواید بچه بیارید و نیاز به پس انداز دارید اونا واقعا پرتوقعن و درکشون خیلی پایینه. لطفا انقدر ادای ادم خوبارو در نیارید و بنده خدارو قضاوت نکنید
برای خونه مادر و پدرش ک اینهمه زحمت کشیدن براش ،۶۰ خرید کرده زیاده ! روت نمیشه ! چه خوب 😐
بخدا رفتارش اصن خوب نیس اگه تو باشی هزارتومنم دوس نداری خرج کنی...مثلا از من میپرسه ماهی خوردین آجیل خوردین!!!!!خب من چی بگم ما ک تا حد خودمون وظایفمونو انجام میدیم دیگه چکار داره چی میخوریم.یا میگه یادتون نره رفتین مسافرت منم ببرین😐😐😐😐
حالا که اینطوره خرج کن که چیزی نمونه حسابش اگه واقعا تا ۵۰۰ خرج میکنه و از زندگیتون میبره😁
باور کن آخرماه خودمون پول کم میاریم...تازه همیشه کارایی ک شوهرم انجام میده به اسم بقیه میگه این خیلی ناراحتم میکنه فک میکنع من از کارایی ک شوهرم براش انجام میده بی اطلاعم
کاملا درسته حرفتون منتها اونی که باید مدیریت کنه همسرشه اگه ببینه نمیرسونه چاره بیندیشه به ...
اون عروس تازه اومده الان از پدر و مادر جلوتره و اولویت با ایشونه چون همسرشه. پدر و مادر اولویت دوم هستن و کسایی ک غیر ازین فکر کنن حتما به مشکل میخورن و وابسته محسوب میشن