2777
2789
عنوان

امروز مثلا رفتم مهمونی خونه پدرشوهر😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3708 بازدید | 134 پست
بحث پولداری نیست اصلا حرفم چیز دیگه اس

زندگی واقعا سخته شمام ماهی ۴۰۰ ۵۰۰تومن مجبور بشی خرجشون کنی بعد بدونی ک کمک اون یکی برادرشوهرت میکنن به بهانه اینکه ندارن ۶۰تومن از نظرت حیف میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی واقعا سخته شمام ماهی ۴۰۰ ۵۰۰تومن مجبور بشی خرجشون کنی بعد بدونی ک کمک اون یکی برادرشوهرت میکنن ...

خب اگه همسر شما این 500 تومن واقعا بهش فشار بیاره خودش یه فکری میکنه 

شما خودتو با زدن این حرفا سبک نکن

اینکه بگی خونه خودم ناهار میخوردم کمتر خرجم میشد یعنی کلا برا خورد و خوراک کمتر مصرف کردن میری مهمونی؟ 

قشنگ نیست

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
خودشون پول دارن ما تازه ازدواج کردیم کلی قسط داریم این ۴۰۰ ۵۰۰توماه خیلی کمکمون میکنه 

تازه ازدواج کردی دیگه اصلا حرفی نزن به همسرت

خیلی بده باور کن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
میخواین برین خونشون از قبل خبر ندین ناغافل برین که چیزی سفارش نده بخرین

😂😂😂میگه فلان چیو دفه بعد ک اومدی بیار برام..باورت نمیشه یه بار باباش از خرید تازه اومده بود تا مارسیدیم بهش گفت فلان خوراکی رو برام بیار یادم رفت بگم بابات بیاره ولی در اصل عادت داره به تیغ زنی😂😂😂

برای خونه مادر و پدرش ک اینهمه زحمت کشیدن براش ،۶۰ خرید کرده زیاده ! روت نمیشه ! چه خوب 😐

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪
😂😂😂میگه فلان چیو دفه بعد ک اومدی بیار برام..باورت نمیشه یه بار باباش از خرید تازه اومده بود تا ما ...

چه طرز صحبت کردنه

خدا رحم کنه به ماها عروس مودب بده

وای خدای من اینجور چیزا رو میبینم از زن دادن پسرم میترسم که خانومش اینجوری رفتار کنه من از پسرم چیزی ...

مگه آدم پسر بزرگ میکنه که بعدا حامی مالیش بشه؟

من که هیچ انتظاری ندارم.کمکش هم میکنم

وای خدای من اینجور چیزا رو میبینم از زن دادن پسرم میترسم که خانومش اینجوری رفتار کنه من از پسرم چیزی ...

وقتی مول داری پر دستتو گردنتم طلائه نرو به پسرت ک تازه ازدواج کرده کلی هم قسط داره بگو خرید کن برام ببرم دکتر داروهامو بگیر و.....

مگه آدم پسر بزرگ میکنه که بعدا حامی مالیش بشه؟ من که هیچ انتظاری ندارم.کمکش هم میکنم

نه حامی نه

ولی من توقع ندارم اگه برام خرج کرد به هر دلیلی زنش یه قرون دوزار کنه