2777
2789
عنوان

بهترین غذایی که خوردین کجا بوده و چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 119 پست
ی رستوران سنتی تو شیراز رفتم غذاش محشربود اسمشو یادم نیس موسیقی زنده هم داشتن ی بارم پیتزا فروشی رف ...

منم بدترین پیتزای عمرم رو خوردم برای اولین بار رفتم فقط یه مینی برا پسرم بدون که بگم تا تونسته بود آویشن ریخته بود بابا هر چیزی حدی بس از بدمزه ایش عصبی بودم گفتم نخورم پولش بدم برم دیدم نه بچه ام گشته اس  انگار تخم مرغ یکی پهن کردن تو تابه روش قارچ ریختن و یکم مرغ و کمی  پنیر یعنی بخدا همین مزه میداد بدترین بدترین  همیهش هم میگم نرید به دوستام اینجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم یکبار درست کرده بود یکی فسنجون واقع به زور از گلوم زیر رفت شاید دفعه دیگه امتحان کنم خوشم ب ...

فسنجون از  هرکسی نباید بخوری عزیزم . غذاش نزدیک شیش هفت ساعت طول میکشه . بعد بهتره یه شب بزار بمونه 

کسایی که تو دو ساعت سروهم بندی میکنن مزش زهرمار میشه واقعا 

به رب انار هم خیلی زیاد بستگی داره 

قورمه سبزیه ننم😋

قورمه سبزی که خیلی خوشمزه میشه مخصوص وقتی مامانا بپزن راستی من قرمه سبزی با مرغ ام عالی میشه همه می پسندند اولین بار خانه مادر همسرم خوردم با مرغ و از اون به بعد عاشقش شودم الانم  تو خانه خودمون هر وقت میرم خواهرم میگه درست کن برامون

مادربزرگم ٨۳سالشه،،تنها زندگی میکنه،،،،اگه سنگ هم بهش بدی بپزه خیلی خوشمزه درست میکنه،،،،یه ادویه مخصوص داره خودش اختراع کرده به غذاهاش میزنه طعم غذاهاش دیونه کننده است

والا یه غذایی خودم میپزم ک باشوهرم عاشقشیم .. ماهیچه گوسفندی رو میپزم تو زودپز بعد آبشو خالی میکنم تو قابلمه برنج محلی خیس خورده و عدس پخته رو میریزم توش وقتی ابش جمع شد کف یه قابلنه دیگه کمی روغن میریزم چربی پرده مانند هست که تو شکم گوسفنده اونو میذارم کف قابلمه برا ته دیگ برنجا رو میریزم روش بعد ماهیچه و دنده اگه باشه میذارم وسطش دوباده برنج میریزم روش .. محشر میشه خودمون ک عاشقشیم ..اگر اهل خوردن پیه و دنبه نیستی نیازی نیس ریپلای کنی خبرم کنی😊

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫