2777
2789
عنوان

بهترین غذایی که خوردین کجا بوده و چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 119 پست
نظرتون چی بود؟

ر زمان های گذشته که وسایلی مثل یخچال و فریزر برای نگهداری مواد خوراکی نبود، بخصوص در خطه ی آذربایجان و مناطق ترک نشین، برای آنکه همیشه گوشت آماده داشته باشند گوشت را بصورت قورمه آماده می کردند.

در زمان های گذشته که وسایلی مثل یخچال و فریزر برای نگهداری مواد خوراکی نبود، بخصوص در خطه ی آذربایجان و مناطق ترک نشین، برای آنکه همیشه گوشت آماده داشته باشند گوشت را بصورت قورمه آماده می کردند. گوشت را خرد کرده و سرخ می کردند، و درون کوزه ای بزرگ (خُم) می ریختند و در سرد خانه یا زیر زمین می گذاشتند. این روش با کمی تغییر هنوز هم در میان آذری ها متداول است. با این روش می توانید هر وقت لازم بود گوشت آماده برای پخت و پز داشته باشید. قورمه در آذری یا ترکی به معنی سرخ شده می باشد.

• گوشت (گوسفند یا بره) با چربی یک کیلو
  • آب / نمک / پیاز

ابتدا گوشت را بصورت قیمه ای خورد می کنیم. گوشت های با استخوان را نیز می توانید در قطعات کوچک تر بگذارید. اگر چربی خود گوشت را دوست ندارید، می توانید با اضافه کردن روغن چربی گوشت را جبران کنید. پیاز را پوست می کنیم و دو نیمه می کنیم و با گوشت ها داخل قابلمه می ریزیم. تا روی گوشت ها آب جوش می ریزیم و نمک می زنیم. و می گذاریم تا گوشت ها نیم پز شود.

https://www.2nafare.com/wp-content/uploads/2014/06/گوشت-تازه-ی-خورد-شده-برای-قورمه-500x268.jpg 500w, https://www.2nafare.com/wp-content/uploads/2014/06/گوشت-تازه-ی-خورد-شده-برای-قورمه-540x289.jpg 540w" data-srcset="" sizes="(max-width: 560px) 100vw, 560px" width="560" height="300">

گوشت تازه ی خورد شده برای قورمه

آذری ها به گوشت در این مرحله گوشت بُز باش می گویند، که نون را در آن تریت کرده و مثل آبگوشت، خوراک بسیار لذیذی  است.

گوشت قورمه ی پخته شده – بُزباش

آب گوشت را در این مرحله جدا می کنیم و گوشت را داخل ماهی تابه می ریزیم. با اضافه کردن نمک و روغن می گذاریم گوشت خوب سرخ شود. وقتی رنگ گوشت ها تغییر کرد و کمی تیره شد آن را از روی حرارت بر می داریم و میگذاریم تا خنک شود. حالا می توانید آن را درون یک ظرف یا به صورت بسته های کوچک داخل فریزر نگهداری کنید و خیال تان آسوده باشد که تا مدتی گوشت آماده دارید. برای آماده کردن گوشت قورمه نمک زیادی استفاده می کنیم تا مدت طولانی تری بتوانیم آن را نگهداری کنیم.

قورمه ی آماده شده

به زودی تصمیم دارم روش تهیه ی خوراک هایی که در آنها از گوشت قورمه استفاده شده برای تان آموزش بدهم، منتظر باشد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

- رستوران بلوار روبروی پارک لاله تهران

هم اسپاگتی و هم استراناگف خوردم، خوشم اومد.

- خیابان پیروزی تهران، یه بریانی پزی هست، اونجا عاشق بریانی شدم.

بالاخره یه روز میاد که احمدها به تاریخ بپیوندن!!! از افتخاراتم در زندگی: ۱. دلم نمی خواد مادر باشم ۲. عمه نیستم (عمه فحش خورش بالاست)
بریانی با ادویه های جنوب عالیه بچه ها

ادویه های جنوب مخلوط کدوم ادویه هاست؟

بالاخره یه روز میاد که احمدها به تاریخ بپیوندن!!! از افتخاراتم در زندگی: ۱. دلم نمی خواد مادر باشم ۲. عمه نیستم (عمه فحش خورش بالاست)

نجبیل خشک       زردچوبه          دارچین                    دانه فلفل سیاه          میخک                     هل سبز                   

فلفل قرمز                  فلفل پاپریکا                جوز هندی                 تخم گشنیز                                                    

زیره سبز                                                 

زیره سیاه                                                 

دارچین                                      

گل محمدی     خشک                                    

خوشحالم که اهل ذوقین ... پس هر وقت درست کردین به من هم خبر بدین دلم میخواد بدونم چه نظری دارین &nbs ...

حتما امتحان کنید

هواری ماهی یا ماهی پلو در این نوع غذا می توان از انواع ماهی ها استفاده کرد ولی بیشتر از ماهی هوور استفاده می شود.

مواد لازم‌ جهت تهیه هواری ماهی:

برنج‌: سه‌ پیمانه‌

لیموخشک

گوجه رنده شده 

زردچوبه و کمی رب

نمک‌: به‌ مقدار کافی‌

فلفل‌ قرمز و ادویه‌ بندری 

ماهی‌ (بهتر است هوور باشد)

آب‌

پیازبزرگ خرد شده‌: ۱ عدد

روغن

طرز تهیه‌:

برنج‌ را از قبل‌ خیس‌ می‌ کنیم‌. سپس روغن‌ را در دیگ‌ روی‌ آتش‌ ملایم‌ داغ‌ کرده‌ و پیاز را در آن‌ تفت‌ می دهیم تا طلائی‌ شود. سیر را ریز خرد کرده‌ و با زردچوبه‌ به‌ پیاز اضافه‌ می‌ کنیم‌ و کمی‌ آنها را هم می‌ می زنیم‌.

ماهی‌ را اضافه‌ کرده‌ و  ادویه‌ و فلفل‌ را می‌ ریزیم‌. ماهی‌ را در پیاز تفت‌ می‌دهیم‌ تا آب‌ ماهی‌ تمام‌ شود. سپس آب‌ را با نمک‌ اضافه‌ کرده‌ و می‌ گذاریم‌ به‌ جوش‌ بیاید. وقتی‌ چند جوش‌ خورد، برنج‌ را اضافه‌ کرده‌ و پس‌ از آن‌ که‌ آب‌ هم‌ سطح‌ برنج‌ شد برنج‌ را با کفگیر زیر و رو کرده‌ و کره‌ را کمی‌ آب‌ کرده‌ روی‌ برنج‌ می‌دهیم‌. زیر شعله‌ را کم‌ کرده‌ و زیر دیگ‌ را شعله‌ پخش‌ کن‌ و روی‌ آن‌ را دم‌ کنی‌ می‌گذاریم‌.

پس‌ از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه‌ پلو آماده‌ است‌. در صورت‌ تمایل‌ می‌ توانید ۱ پیمانه‌ گشنیز یا شوید ساطوری‌ شده‌ و ۱ پیمانه‌ لوبیا چشم‌ بلبلی‌ یا عدس‌ را هم‌ به‌ هواری اضافه‌ کنید.

مخصوص پلو با این ادویه عاشقش میشی از جنوب میارن شهرمیناب در استان هرمزگان  برامون

دستورش این دستپخت من نیست از اینترنت گرفتم

• گوشت (بستگی به خودتون داره چقدر باشه)                  

پیاز                  

کنسرو نخودفرنگی                  

رب گوجه                  

نمک، ادویه بندری                 

آب به مقدار لازم                  

برنج     

اول دو عدد پیاز رو نگینی خرد میکنیم، با گوشت میزاریم زودپز که گوشت نرم بشه ، برنجم با آب خیس میکنیم
تو یه قابلمه روغن میریزیم، پیاز رو نگینی خرد میکنیم، تو یه قابلمه تفت میدیم، کمی زردچوبه میزنیم، بعد گوشتها رو اضافه میکنیم با کنسرو نخود، یه هم میزنیم، در قابلمه رو میزاریم تا یکم تفت بخورن، بعد رب رو اضافه میکنیم، هم میزنیم و برنج خیس خورده رو اضافه میکنیم، خیلی هم نمیزنیم و ادویه  رو اضافه میکنیم

بعد آب اضافه میکنیم ، آب باید به اندازه ای باشه که آب بالای برنج باشه، در قابلمه رو میزاریم ، هر پنج دقیقه یه همی میزنیم که ته قابلمه نگیره، وقتی آب برنج خشک شد زیر شعله رو کم میکنیم میزاریم دم بکشه                              

خوشمزه به نظر میاد ...مرسی از معرفیش

بــــــــچه ها اینو هم امتحان کنید

عالی

محشر

سینه مرغ: ۱ تکه

ران مرغ: ۱ تکه

برنج: ۱ کیلو

سیب‌زمینی خلال شده: ۳ عدد

نخود آب پز: ۱ پیمانه

گوجه‌فرنگی: ۴ عدد

پیاز خلالی شده: ۲ عدد

روغن

نمک و زردچوبه

فلفل سیاه دانه‌ای و پودری

دارچین چوبی و پودری

هل دانه‌ای و پودری

برگ ‌بو

ادویه گوبولی (دارچین، فلفل سیاه، هل، میخک، زیره سبز برای مرغ و زیره سیاه برای گوشت)

مرغ را به همراه چوب دارچین، دانه هل و فلفل سیاه، برگ بو، نمک و زردچوبه آب پز می‌کنیم.

پیازها را در همان ظرفی که می‌خواهیم برنج را دم کنیم تفت می‌دهیم و به همراه کمی زردچوبه، پودر دارچین، پودر هل، ادویه گوبولی، برگ بو و دانه‌ی هل و فلفل و چوب دارچین.

برنج را که در آب خیسانده‌ایم را به همراه کمی آب داخل روغن پیاز ریخته و سرخش می‌کنیم (حدود ۱ دقیقه) سپس آب مرغ را اضافه می‌کنیم به اندازه‌ای که نیم سانت بالاتر از برنج باشد. با حرارت کم اجازه می‌دهیم آب برنج تبخیر شده و سپس برنج را دم می‌کنیم.

برای مواد کناری برنج پیاز را تفت داده و رب گوجه به همراه تمام ادویه‌ها به شکل پودری سرخ می‌کنیم. سپس نخود آب پز و سیب زمینی سرخ شده را اضافه می‌کنیم. مرغ را به همراه ادویه گوبولی سرخ می‌کنیم و کنار ظرف می‌گذاریم.

در دستور اصلی این غذا سیب زمینی را آب پز کرده خلال می‌کنند و سپس سرخ می‌کنند.

کشمش هم در مواد کناری برنج استفاده می‌شده.

گوبولی از هند وارد ایران شده.

در تهیه این غذا از برنج هندی استفاده شده.

اگر دوست داشتید مواد کناری برنج نرم‌تر شوند می‌توانید کمی آب مرغ به آن اضافه کرده و درش را بگذارید تا بجوشد و نرم‌تر شود.