2777
2789
عنوان

بهترین غذایی که خوردین کجا بوده و چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 119 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ههههههههه چقدر سلیقه ها متفاوته قانون دنیا همینه نوش جونتتتتتتتتتت گوشت بشه به بدنت

😍😍😍جییگرتو

الانم عاشق مرغ دودیت شدم به مامانم گفتم رسپیشو قرارشد درست کنه 😋مرسی کدبانوجان❤🌼

من غذاهایی که خودم درست میکنم عالیه.دستوراینوغذارو هم که گفتی بزارگلم

وای معلومه کدبانویی بچه ها به منم یاد بدین غذاهای جدید منم غذاهای جنوبی فوق العاده ای درست می کنم دستور مرغ دودی هم گزاشتم

فسنجان در بندر انزلی خونه دوستمون خوردم وایییی عالی بود

نمی دونم یکبار درست کرده بود یکی فسنجون واقع به زور از گلوم زیر رفت شاید دفعه دیگه امتحان کنم خوشم بیاد با دستور پخت عالی 

یعنی چجوری🤔 میشه توضیح بدی؟

من کار رو برا خودم راحت می کنم پیاز کمی تفت می دم بعد مرغ میرزیم داخلش شعله خیلی کم نمک به مقدار اندازه و زدچوبه خیلی کم بعد همینجا میزارم طلایی شه مرغم دیگه از ماهیتابه بیرون نمیارمش از قبلم سس ام که اماده کردم میریزم داخل مرغم (سس مایونز،فلفل قرمز،فلفل سیاه،زعفران+کمی لیمو تازه خیلی کم نصف لیمو) بعد قهوه ای میشه  در نهایتش خاموش میکنم و زغالم میزارم تا دود کنه زیاد زغال نزاریم بوی دودش بدمزه میشه 

یه فست فود هست سمت تهرانپارس به اسم اسپریچوپلاس پیتزا بیکن هاش خیلی عالی هستن 😍 اسلاید برگر هم که ...

من نسبت به فست فودی خیلی حساسم یعنی دست و پام میلرزه بس دوست دارم حالا فکرشم کن الان گیاه خوارم تا مدتی هههههههههه