2777
2789
عنوان

بهترین غذایی که خوردین کجا بوده و چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 119 پست
من نسبت به فست فودی خیلی حساسم یعنی دست و پام میلرزه بس دوست دارم حالا فکرشم کن الان گیاه خوارم تا م ...

اخی ببخشیید 😂😁❤ هروقت دوره ت تموم شد یه سربزن خدایی ارزششو داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا یه غذایی خودم میپزم ک باشوهرم عاشقشیم .. ماهیچه گوسفندی رو میپزم تو زودپز بعد آبشو خالی میکنم ت ...

با گوشت خالی نمیشه؟؟؟ من گوشت گوسفند دوست ندارم بوش سنگینه برام 

من کار رو برا خودم راحت می کنم پیاز کمی تفت می دم بعد مرغ میرزیم داخلش شعله خیلی کم نمک به مقدار اند ...

زغال میذاری کجای مرغه؟ 😲 فکر کردم عصاره دود زدی به مرغت

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
با گوشت خالی نمیشه؟؟؟ من گوشت گوسفند دوست ندارم بوش سنگینه برام 

آره چرا نشه .. ما هر چی چرب و چیلی تر باشه بهتر میپسندیم

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
زغال میذاری کجای مرغه؟ 😲 فکر کردم عصاره دود زدی به مرغت

لحظه اخر یه پنج دقیقه یا کمتر تو یه کاسه جدا نسوز میزاری وسط مرغ بعد روغن مرغ میریزی رو زغال درس می بندی زیاد نزار اندازه ای که بو دود بگیره 

واااای کباب برگ رستوران راستگو مشهد عالی بود

بدترینم رفته بودیم سفر فردوس رسیدیم پرسوجو کنان بهترین رستوران شهرو پیدا کردیم لعنتی هر غذایی آورد مو داشت سه بار غذارو عوض کردیم آخرم ته دیگش مو داشت

واااای کباب برگ رستوران راستگو مشهد عالی بود بدترینم رفته بودیم سفر فردوس رسیدیم پرسوجو کنان بهترین ...

ای وای    این بدترین قسمته یه غذاس موووووووو شوهر من ریلکس درمیاره یا ادامه میده یا آروم دست از غذاش میکشه ههههههههه