2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75980 بازدید | 787 پست

لعنت به مادرشوهرت😐ببخشید اینو میگم ولی این حرفارو زدی هم از خانوادت هم از شوهر و مادرشوهرت بدم اومد😬 

شاخ نشو🤘گاو شاخ داره😏واست اُف داره☠                همه میگن قیدشو بزنم😟قیدش رگامه😬بزنم😵🥺
کارایی ک گفتمو توجه کن بهشون احتمالا ازونایی هستی ک همش میخوای فداکاری کنی ولی اشتباه محضه 

نه دیگ حرفای همتون خیی تاثیر گذار بود تلاش میکنم دیگ نمیشینم غصه کارایی رو بخورم ک کردم

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه مادرشوهرت چ کارایی می‌کنی اسی 

اوایل همه کار جارو دستمال هزارتا کاره دیگ دیگ از پارسال کار نمیکنم فقط ظرفو غذا اونم چون حوصله دعوا نداشتم

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
اوایل همه کار جارو دستمال هزارتا کاره دیگ دیگ از پارسال کار نمیکنم فقط ظرفو غذا اونم چون حوصله دعوا ...

ینی هرروز میری کاراشومیکنی برمیگردی؟

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م

فقط بچه نیار نزار یکی دیگه بدبخت بشه

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

عزیزم فقط سعی کن شوهرت یکم بکشی طرف خودت چون اگه اون تنها هم پشتت باشه کافیه هیشکه نمیتونه چپ هم نگات کنه من امتحان کردم جواب داد فقط فقط سعی کن شوهرت ب خودت نزدیک کنی نهایت تلاشت کن

برای مرد بچه ننه گله و شکایت فایده ای نداره چون اگه بگی سرمو بریدن میگه تقصیر خودت بوده میری خونشون ...

دقیقا چقدر قشنگ گفتی احسنت

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

چقد سخت.... تو شبیه دختر عمه منی اونم انقد دلش شوهر میخپاست از ده سالگی شبی بیس سالع ها رفتار میکرد ...

ببخشید یه توصیه بهتون داشتم 

امیدوارم ناراحت نشین 

یسر دکتر برین 

طبیعی نیست این حجم عصبانیت وتوهین،حالا هرچی هم ک شده باشه بازم طبیعی نیست 

شرمنده 

ینی هرروز میری کاراشومیکنی برمیگردی؟

نه اوایل ازدواجم یعنی دوساله پیش انجام میدادم الان دیگ نه...هروقت برم اونجا ظرفی چیزی...

اما خونه جاریم اصلا کار نمیکنه من کاراشو میکنم

چقد سخت.... تو شبیه دختر عمه منی اونم انقد دلش شوهر میخپاست از ده سالگی شبی بیس سالع ها رفتار میکرد ...

خانمی مهربونتر با این حرف بیشتر داغون میشه که فداتبشم نگو ابنارو

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

نه اوایل ازدواجم یعنی دوساله پیش انجام میدادم الان دیگ نه...هروقت برم اونجا ظرفی چیزی... اما خونه ج ...

کوردا خیلی مظلومو معصومن 

الهی بگردم 

من کوردا روخیلی دوست دارم