2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75979 بازدید | 787 پست
خوب نمون دو سه روز چکاریه، شیرین برو شیرین بیا،  خواست بمونه بگو زشته تو این گرونی، اونها بیان ...

همه رو هم با خنده بگو نه حالت مظلوم و بدبخت بیچاره، محکم راه برو همیشه یه تبسم رو لبت باشه، حالا که امکان جدایی نداری، حتما مستقل شو، ادامه تحصیل یا یه شغل درآمد زا مثل خیاطی عالیه، هم سرت گرم میشه هم منبع مالی هست  لوند باشد، گاهی که تو خونه تنهایید یه اهنگ بزار برقص برای روحیه ات خوبه، عرق بهارنارنج هم بخر

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
بمیرمم اهمیتی نداره براش جاریم دیشب سرش درد میکرد تموم خونه رو زیر رو کرد دنبال قرص !واسه بقیه هم هم ...

وا مگه برده گیر اورده... اون میدونه پشتت نیست کسی هی زور میگه بهت. من اگر جات بودم قهر میکردم میرفتم خونه بابام بهتر از این نکتبی بود

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی اعصابم خورد شد خیللللللللی

هم از دست مادر شوهرت و خانواده شوهرت هم بیشار از همه خود شوهرت. 

اگه خوانواده ت پشتت بودن خیلی خوب بود و میگفتم طلاق بگیر . بنظر من این آدم درست نمیشه، یعنی چی بهت دستور میدن تو جمع، تو غرور نداری؟ والا خیلی عصبی شدم، شوهرت باید آدم باشه و گرنه بقیه هم مجبوری هم باشه بهت احترام میذارن

یکمم رفتارنو درست کن عزیزم کارراضافی احترام اضافی نکن، تا نشه وظیفته ت

و اینکه اصلا بچه دار نشو اصلا

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

چقد سخت....

تو شبیه دختر عمه منی اونم انقد دلش شوهر میخپاست از ده سالگی شبی بیس سالع ها رفتار میکرد عاقل بازی در میاورد و...و...خلاصه ک...ن خودشو پاره کرده بود ک فقط شوعزش بدن شوهرررررررررررر شوعرذرررررررررر توم دقیقا شبی اونی دلت تیکه تیکه شده ک شوهر پیدا کنی میخاستی ب هرچی تن بدی هر کاری کنی فقط شوهرت بدن بزرگترین آرزوت بزرگترین هدفت بزرگترین خاستت شوهر بوده و...و....و.....و.....و....و.....و......و.....و.......و.....

الان ک شوهر کردی .وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای شوهر کردییییییییییییی شوهرررررررررر  باورت میشه؟هاااااا؟تو تونستی شوهر کنیییییی

بی عقل 

دخترای بی عقلِ نفهم

بچه های همه چی دون 

دلم ب حالتون نمیسوزه 

فقط عصبیم

الانم بشین سرجات مث ....ها زندگی سگیتو بکن همه چی دون.

مث دختر عمه من 

راستی ی خبر جالب برات دارم بخدا اگ بشنوی تا ی ماه ب جملم فکر میکنی.

اینم خب 

تو     بدبخت      شدی     .

😊

27

عزیزم خیلی ناراحت شدم فقط خودتی که میتونی به خودت کمک کنی کمتر خونه مادرشوهرت برو یک کاری را گفتند انجام بده اینقدر لفتش بده تا خسته بشن و بعدش بگو دستم درد میکنه خودت یکم قوی باش

چقد سخت.... تو شبیه دختر عمه منی اونم انقد دلش شوهر میخپاست از ده سالگی شبی بیس سالع ها رفتار میکرد ...

ناراحت میشه گلم،خودش به اندازه کافی عذاب میکشه😔😔مهربون باشیم باهم

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
ناراحت میشه گلم،خودش به اندازه کافی عذاب میکشه😔😔مهربون باشیم باهم

من وقتی خیلی عصبلنی شم و دلم ب حال کسی بسوزه سرزنش میکنم این اخلاقم خیلی زشته 😑

چجوری حذف کنم اون پستو؟؟؟

چقد سخت.... تو شبیه دختر عمه منی اونم انقد دلش شوهر میخپاست از ده سالگی شبی بیس سالع ها رفتار میکرد ...

وا چرا اینطوری حرف میزنی؟

حداقل نمیتونی کمکش کنی بدترشم نکن

بنظرم اونکه نفهمه تویی

بی درک و شعور

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

من وقتی خیلی عصبلنی شم و دلم ب حال کسی بسوزه سرزنش میکنم این اخلاقم خیلی زشته 😑 چجوری حذف کنم اون ...

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

وا چرا اینطوری حرف میزنی؟ حداقل نمیتونی کمکش کنی بدترشم نکن بنظرم اونکه نفهمه تویی بی درک و شعور

باش من نفهمم تو ک فحش میدی از من بدتری که

درضمن بی درک و بیشعور خودتی عزیز جان

باش من نفهمم تو ک فحش میدی از من بدتری که درضمن بی درک و بیشعور خودتی عزیز جان

اره معلومه دقیقا کیه

با اون پستت ک الان دیگه پاکش کردی همه گزارشت میزدم تعلیق میشدی