2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75980 بازدید | 787 پست
عوضیا تا پسره مجرده تخمشونم حسابشون نمیکنن والا شوهر من مجرد بوده همش خونه برادرش بوده ولی مامان گور ...

فقط از خدا میخام جواب کاراشونو بده

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
فقط از خدا میخام جواب کاراشونو بده

ای خواهر ظالم سالم

باید فقط حالشونو گرفت

من همش میام خونه جاریم خیلی خوبیم با هم خداروشکر آخه خانواده خودم دورن اینا زورشون میاداااا میخوان خودشونو پاره کنن مخل های آسایش

هی میگه من میام ازت نگهداری میکنم گفتم نمیخام خودم کارمو میرسم لکه بینی هم داشتم از ترس اینکه پا نشه بیاد چتر سه سرم جاری گفت بیا اینجا صداشم در نیاوردم چه خبره آسایش نمیذارن برا آدم وقت و بی وقت میان

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم ممنونم از راهنماییت

خدانکنه گلم سعی کن وقتی ب مادرش خوبی میکنه تو بی تفاوت باشی میدونم سخته ها خیلی سخته ولی خب وقتی ببینه برات ارزشی نداره مادرش کمتر خودشو میکشه تا پسرش بیاد طرفش 

خدایا ب این مادرشوهرا یکم عقل بده تا بفهمنن عروسشون اسیر نیس کلی ارزو دارن 😢

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

بگو چکار نمیکنه "متاهل هستش ۳۵سالشه ولی شوهرش ۴ ساله زندانع "اینم تو خونه ی مادرشوهرم با دوتابچه زند ...

واقعا متاسفم برای همچین مردها  ؛بی اراده  و ترسو 

💚اللهم العجل الولیک الفرج 💚
قربونت برم... دقیقا من جهنمو تو این دنیا تصور کردم😢

عزیزم درسته مادر شوهرت اخلاقش بد و شوهرت ضعیف و وابسته ولی خداییش تو هم خیلی بی اعتماد بنفس هستی حتما برو مشاوره 

💚اللهم العجل الولیک الفرج 💚
بمیرمم اهمیتی نداره براش جاریم دیشب سرش درد میکرد تموم خونه رو زیر رو کرد دنبال قرص !واسه بقیه هم هم ...

چون خودتم برای خودت ارزش قائل نیستی، هر وقت خودت به این نتیجه رسیدی که تو هم لایق احترامی بقیه هم بهت احترام میذارن الان ما هرچی بکیم فایده نداره عزیزم

انقدرم سنت کمه دل ادم واقعا میسوزه😕

واقعا متاسفم برای همچین مردها  ؛بی اراده  و ترسو

مرد خیلی خوبیه "ولی میترسع همیشه از جانب خانوادش استرس داره نمیدونم چرا واقعن

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌
. حالا من برم خونشون بشینم؟ چیکار کنم؟ وقتی میرم تو جمعشون احساس حقارت میکنم تو مهمونیا و.....همیشه ...

نه عزیزم، مقصر شما نیستی

مقصر اونایین که اجازه میدن دختر بچه ی 16 ساله ازدواج کنه

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

ببین گلم اول اینکه اونموقع ۱۶سالت بود وبی تجربه بودی یکسری کارها رو کردی نگذار همینجور سن ات بره بالا وباز بی تجربه باشی مثلا یه سی ساله بی تجربه . ربطی به سن نداره باید از یه جایی شروع کنی خودت بشو پشت خودت همه کس خودت . با اورژانس اجتماعی تماس بگیر بگو راه حل بهت بدن بگو که همسرت نمیزاره برین مشاوره فیلم ملی وراههای نرفته رو دیدی . شمارهه اورژانس اجتماعی ۱۲۳هست

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
عزیزم خوندم خیلی ناراحت شودم "میدونم زندگی سختی زیاد داره بیشترمون تو عذابیم "خدابهمون صبر بده فقط

با امضات هم شدیدا موافقم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
خدانکنه عزیزم.. خانوادم میگن مقصر تویی اون شوهرته هرچی میگ باید بگی چشم اینو برادرام میگن مادرم غص ...

وای چقد شبیه مادر شوهر منه منم راهی پیدا نکردم 

با اخم و بدی همه چی بدتر شد 

با مهربونی سو استفاده میکنه و دستور میده 

من که هیچ راهی پیدا نکردم چون کلا فکر میکنن باید عروس کلفت باشه 

ان مع العسر یسرا
27

کارایی ک گفتمو توجه کن بهشون احتمالا ازونایی هستی ک همش میخوای فداکاری کنی ولی اشتباه محضه 

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
اوایل رفتارم واقعا بجا بود ولی دیگ خستم کرده😢حوصله خودمم ندارم ازش بدم میاد ولی مجبورم ریختشو تحمل ...

میفهممت 

من وقتی بچه دار شدم یکم اخلاق شوهرم بهتر شده 

منکه افسردگی گرفتم نشستم ها یهو یاد بدی اش گرفتم گریه تم میگیره 

مشکل من اینکه پیش مادرش جوجه ام و خیلی با مادرش خوبم اما بعد میام خونه خودخوری میکنم 

نمیتونم بد باشم 

یکمرت شدم روی سگ هار مادرش رو دیدم 

ان مع العسر یسرا
. حالا من برم خونشون بشینم؟ چیکار کنم؟ وقتی میرم تو جمعشون احساس حقارت میکنم تو مهمونیا و.....همیشه ...

فقط شوهرت مشکل از شوهرته 

بی عرضگی از شوهرت فقط اون مقصره خدا ازهمچین مردای بی دست وپا وابسته وبی عرضه نگذره

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰