2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75981 بازدید | 787 پست
با امضات هم شدیدا موافقم

موافق باش عزیزم😂😂😍چون این بهترینه

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بنظرتون ما خانمایی که توان از حق خودمون رو نداریم چیکارکنیم

زنایی که چتر حمایت خانواده هم رو سرشون نیست

خودم بعضی وقتا فقط به خودکشی فکر میکنم 

اینکه شوهر حتی اجازه نده زن از نظر احساسی خودشو تخلیه کنه بزرگترین عذابه

حتی زن نتونه گریه کنه 

مشکلات ما زنا یکی دوتا نیست

. حالا من برم خونشون بشینم؟ چیکار کنم؟ وقتی میرم تو جمعشون احساس حقارت میکنم تو مهمونیا و.....همیشه ...

اعتمادبه نفس داشته باشه اگه خودت احساس حقارت کنی بقیه هم همینجوری نگاهت میکنن رفتی طوری رفتارکن که بفهمن تومجبور به انجام کارهاشون نیستی واگه تو کاری کمک میکنی صرفا بخاطرخوبی خودت هست وهیچ اجبار ووظیفه دیگه ای پشتش نیس برای خودت ارزش واحترام قایل شوتا بقیه هم بهت احترام بذارن گلم 

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم

جاری من ۱۴سالگی عروسی کرده خیلی کارارو نخوادبکنه کرمیشه فکر کن ار روستام اومده شهر .چنان خودشو بزرگ جامیزنه مادرشوهرم ازش حساب میبره اگه نخوادکاری کنه کرمیشه.انقدخودشو به شوهرش مظلوم نشون میده شوهر فکرمیکنه خیلی ارومه اما برابقیه عین سیاسته .توام باسیاست جلو برو نگو کارنمیکنم بگو مریضم دفع بعیه بهانه دیگه کم کم باید روشونو کم کنی اگه یه دفع بکنی همه شون هار میشن

عزیزم اول از همه یه فکری برای اگزمای دستت کن.

یه کرم ثمین هست بخر و دستت رو باش چرب کن و همیشه دستکش نخی بپوش تا خوب شه بعدش بهونه بیار که نمیشه ظرف بشورم و دکتر گفته کم کم به قول دوستمون کر شو بهشون محل نده.

وقتی شوهرت خونه نیست آهنگ بزار شاد باش و ...

اره دیگ شدی کلفت از سن کمتم دارن سو استفاده میکنن

همه قوم شوهر از عروس توقع کلفتی دارن ،

وقتی می‌خوایم بریم بیرون عزامیگبرم مادرشوهر م حتی کیسه ای باری چیزی داشت باشه رودوش من میندازه انگار حمالم

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م